Äänestä maakunnan kaunein joulukatu

Kun viime vuonna äänestettiin maakunnan kauneinta joulukuusta, tänä vuonna kisataan maakunnan kauneimman joulukadun tittelistä. Esittelyssä on kymmenen erilaista joulu- ja valokatua Varsinais-Suomesta. Uudenkaupungin lisäksi ehdolla ovat Laitila, Naantali, Turku, Salo, Paimio, Somero, Loimaa, Kyrö/Pöytyä ja Piikkiö/Kaarina.
Kauneimmaksi valittu joulukatu palkitaan kunniakirjalla ja äänestysaikaa on 19.12. saakka.
Meillä Uudessakaupungissa on kauniit, viime jouluksi uusitut valot, mutta miten ne mahtavat pärjätä tässä kisassa? Käy tutustumassa ehdokkaisiin vaikkapa Uudenkaupungin Sanomien verkkosivuilla ja äänestä suosikkiasi.

Kisan järjestävät yhteistyössä Auranmaan Viikkolehti, Kaarina-lehti, Kunnallislehti, Laitilan Sanomat, Loimaan Lehti, Paikallislehti Somero, Salon Seudun Sanomat, Turun Sanomat ja Uudenkaupungin Sanomat.