Elinkeinot ja yrittäminen
Työ ja yrittäminen

Yrityspalvelut

Uudenkaupungin vilkas elinkeinoelämä luo hyvät puitteet yrittämiselle. Suurimpia työnantajiamme ovat Suomen viennin veturi Valmet Automotive, lannoitteita valmistava Yara, levylämmönsiirron edelläkävijä Vahterus ja lukuisat muut innovatiiviset yritykset. Idylliset putiikit puutalokaupungin keskustassa yllättävät monipuolisella tarjonnallaan ja vahvistavat omalta osaltaan mielikuvaa palvelevasta pikkukaupungista.

Elinkeinopalvelut vastaa elinkeinojohtaja Jarkko Heinosen johdolla Uudenkaupungin elinvoimaisuuden kehittämisestä ja toteutuksesta, markkinoinnista ja elinkeinopoliittisen seutuyhteistyön kehittämisestä. Uusikaupunkilaisten yritysten toimintaedellytyksiä edistävät lisäksi Ukipolis Oy, Turun Kauppakamari - Uudenkaupungin kauppakamariosasto ja Uudenkaupungin Yrittäjät ry.

Oletko matkailija, uusi asukas tai käytkö töissä täällä? Elinkeinotiimimme edistää alueen matkailua ja uusien työntekijöiden ja asukkaiden kotiutumista kaupunkiin!
Tiimiin kuuluvat elinkeinojohtajan lisäksi palvelusihteeri Teija Isotupa, matkailusuunnittelija Irmeli Laiho-Andersson, media- ja asiakaspalvelusihteeri Iida Huhtala, viestintä-ja palvelusihteeri Eeva Sinervä ja MOPPI-hankkeen edustaja Granger Simmons.

Älä epäröi ottaa yhteyttä!

 

 

Elinkeinojohtaja

Jarkko Heinonen
050 60 155
jarkko.heinonen@uusikaupunki.fi
Virastotalo Mörne
Mörnenkatu 2, 23500 Uusikaupunki
Aukioloajat: 

Avoinna sopimuksen mukaan
Postiosoite: PL 20, 23501 Uusikaupunki

Käyntiosoite: 
Mörnenkatu 2, 23500 Uusikaupunki