Suomi
Kaupunki ja hallinto
Kaupunki ja hallinto

Viestintä

Uudenkaupungin viestinnän sivuilla voit seurata ajankohtaisia tiedotteita, ilmoitustauluammekuulutuksia sekä lähettää palautetta kaupungille. Sosiaalisen median sivulle olemme koonneet kanavia, joissa viestimme sosiaalisen median palveluja hyödyksi käyttäen. Tervetuloa seuraamaan Uudenkaupungin kuulumisia!

Vuoden 2017 suurimpia viestinnällisiä tavoitteita on kaupungin tunnettuuden kasvattaminen. Kaupunki tunnetaan entuudestaan autokaupunkina ja kauniina merenrannan puutalokaupunkina, mutta sen sijoittaminen kartalle - tänne lounaiselle rannikolle on välillä haasteellista ulkopaikkakuntalaisille.

Konkreettisia toimia ovat lisäksi kaupungin graafisen ilmeen uudistaminen, uusittujen kotisivujen hyödyntäminen sekä sosiaalisen median kanavien suunnitelmallisempi käyttöönotto.

Vuosi on myös Uudenkaupungin 400-vuotisjuhlavuosi!

Lataa käyttöösi ilmainen Mobiilikunta-sovellus tästä

  • Saat kunnan häiriötiedotteita puhelimeesi reaaliajassa
  • Voit myös kätevästi ilmoittaa kunnallistekniikan vikatilanteista
  • Mobiilikunta-sovellus on vaivaton asentaa ja käyttää
  • Uudenkaupungin sovelluksiin voi vastaanottaa Poliisin lähettämiä omaa aluetta koskevia tiedotteita

Valatilaisuus veti Pietolan pallokentälle runsaasti yleisöä. Edellisen kerran valatilaisuus on järjestetty Uudessakaupungissa 2003. Tilaisuutta seuraamaan oli saapunut myös ilahduttava määrä päiväkotilapsia, koululaisia sekä arvovieraina sotiemme...

Presidentti Sauli Niinistö vieraili Uudessakaupungissa

Torille oli kerääntynyt satamäärin ihmisiä ja runsaasti myös lehdistön edustajia. Tunnelmaa nostattivat laulaja Sanna Arell ja kosketinsoittaja Petri Hatakka. Presidentti saapui puolen päivän aikaan torille ja huomio ensimmäisenä lavan edessä...