Yhdistysohjelma - tervetuloa eri alojen yhdistykset mukaan!

Ti 12.11.2019 18:00 - 20:00
Keväällä alkanut Uudenkaupungin yhdistysohjelman valmistelu jatkuu syksyn kolmella työskentelytapaamisella. Yhdistysohjelman tarkoitus on toimivan perustan rakentaminen tulevaisuuden kaupungin ja yhdistysten yhteistoiminnalle. Perustan rakentamisen jälkeen päästään yksityiskohtaisempiin kehitettäviin teemoihin ja toimenpiteisiin. Näistäkin käymme keskustelua syksyn tapaamisten yhteydessä. Tervetuloa eri alojen yhdistystoimijat valmistelemaan yhteisen toiminnan perustaa!

12.11. klo 18 Outo, uusi kaupunkimme 2030? (paikka: Kulttuurikeskus Cruselli)
- Millainen meidän kaupunkimme on 2030? Miten se tehdään yhdessä, kaupunki ja yhteisöt? Onko Uusikaupunki urbaani vai maaseutumainen, vetovoimainen, yhteisöllinen, hajautunut, monikulttuurinen?
- Kaupungin strategiset päämäärät ja haasteet - mikä on yhdistystoimijoiden rooli kaupungin rinnalla strategisten päämäärien tavoittamisessa ja haasteiden taklaamisessa?
Ilmoittautuminen 8.11. mennessä, max. kaksi / yhdistys

Tapahtumapaikka: