Uudenkaupungin merikeskus - Kotien kätköistä -näyttely

Ti 21.6.2022 11:00 - Su 14.8.2022 18:00
Pakkahuoneentorilla, entisessä Vason myllyssä sijaitsee Uudenkaupungin merihistoriallisen yhdistyksen ylläpitämä Uudenkaupungin Merikeskus -näyttelytila. Tilassa on esillä monenlaista merihistoriallista nähtävää.

Tänä kesänä esillä on näyttely ”Kotien kätköistä”, johon on kerätty runsaasti mielenkiintoista merellistä katsottavaa. Esillä on mm. laivatauluja, laivojen pienoismalleja ja puolimalleja, pullolaivoja, merimiesten tuomia tuliaisia, navigointivälineitä, laivalyhtyjä ja -lamppuja, posliinisia laivakoiria ja paljon muuta. Esillä on myös taiteilija TH Norlingin taidenäyttely sekä perusnäyttelyssä esillä olevat suurikokoinen Warma-laivan pienoismalli, venemoottorit jne.

Merikeskus on avoinna 14.8. saakka tiistaista sunnuntaihin klo 11-18 (juhannuksena suljettu). Merikeskukseen ja sen näyttelyihin on vapaa sisäänpääsy.

Merikeskuksessa on myös runsas Uudenkaupungin merihistoriallisen yhdistyksen myyntipiste.

Tapahtumapaikka:
Uudenkaupungin Merikeskus, Pakkahuoneentori