TULE kuntoon, seniori!, avoin yleisöluento

Ti 28.3.2017 18:00

Tuki- ja liikuntaelinongelmat ja -sairaudet koskettavat monia, ne aiheuttavat toimintakyvyn alentumista, vaikeuttavat arjessa selvitymistä ja ovat toiseksi suurin syy lääkärissä käynteihin ja sairauspoissaoloihin.

Paulina Iiskala luennoi TULE kuntoon, seniori! -luennolla monipuolisesti ikääntyvien näkökulmasta tuki- ja liikuntaelinongelmia, kuten selkä-, niska- ja nivelvaivoja, osteoporoosia ja kaatumistapaturmia. Luennolla tarjotaan tietoa ja tukea tule-ongelmien ennaltaehkäisystä sekä itsehoidosta.
Ennen luennon alkua paikalliset tule-yhdistykset esittelevät toimintaansa.
Luennon järjestävät Suomen Tule ry yhteistyössä Huoltoliitto ry:n, FYSI ry:n, Invalidiliitto ry:n, Selkäliitto ry:n, Suomen Luustoliitto ry:n ja Suomen Nivelyhdistys ry:n ja heidän jäsenyhdistyksien kanssa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA:n rahoituksella.

Tapahtumapaikka:
Käyntiosoite: