Taidetalo Pilvilinna - Taide-elämys meren rannalla

Ti 26.6.2018 14:00 - 18:00
Hurmaavia värejä, hauskoja kuvituksia, kiehtovia tarinoita - sitä kaikkea on Taidetalo Pilvilinna.

Pilvilinna on värikäs ja hauskalla tavalla omaperäinen taidetalo. Talon ulko- ja sisäseiniä koristavat kuvitukset ja näyttelyt ovat taiteilija Raija Nokkalan käsialaa, ja talon seiniltä voi lukea Ulla Kamppisen pilvirunoja.
Pitsimökki ja vuosittain vaihtuvat taidenäyttelyt, tunnelmallinen taidepolku metsässä, terassi meren rannalla, herkkupöytä ja omaperäinen korttipuoti takaavat, että Pilvilinna jää matkaijijan mieleen harvinaislaatuisen taide-elämyksenä.
Pilvilinna sopii mainiosti koko perheen taidekohteeksi, asusteleehan meren rannalla omassa kalustetussa kaksiossaan myös iso luppakorvainen Publo-pupu.

Herkutteluhetki Taidetalon terassilla, merinäkymiä ihaillen, kruunaa päivän ainutlaatuisessa Pilvilinnassa!

Avoinna yleisölle 26.6.-11.8. ti, to ja la klo 14-18.
Pääsymaksu 5 €/hlö, 3 €/lapsi.

Tapahtumapaikka:
Taidetalo Pilvilinna, Hiuntie 212, Uusikaupunki