Satama soi ja Lasten satama - iltatorin avajaiset

Ke 27.6.2018 16:00 - 19:00
Kesän iltatorikauden Pakkahuoneella, Pakkahuoneentori 2, avaa Satama soi –tapahtuma juhannuksen jälkeisenä keskiviikkona 27.6. klo 16-19.

Tapahtuman aloittaa Lasten sataman ohjelma klo 16, kun Päiväkoti Tilkkutäkin lapset esiintyvät ja lauletaan yhteislauluja Suvilinnun lauluvihosta, jonka on tuottanut Kirkon Ulkomaanapu. Pakkahuoneen leikkikentän puolella voi klo 16-18 osallistua maksuttomaan poniajeluun ja talutusratsastukseen sekä leikkimieliseen keppihevosrataan - oman kepparin voi ottaa mukaan. Paikalla on Lasten sataman koordinaattori Jenni Silvast ja muita leikittäjiä. Koko kesän keskiviikkoisin jatkuvan Lasten sataman toimintaan osallistutaan oman aikuisen kanssa.

Satama soi –illassa esiintyy klo 17 alkaen Maksetut Viulut –yhtye, jonka ohjelmistossa on tuttuja hengellisiä lauluja raikkaina groove folk –tyylisinä sovituksina. Vuodesta 2011 toimineessa yhtyeessä soittavat Henna-Maria Harju, viulu ja laulu, Elina Grekula, viulu ja laulu, Ossi Mäki-Reini, kitara, laulu ja perkussiot, Samuel Lindell, kitara ja laulu, Neea Lamminmäki, harmooni sekä Sirpa Luoma, perkussiot ja viulu.
Noin klo 17.45 tervehdyspuheen pitää Uudenkaupungin kaupungin kulttuurikoordinaattori Petri Hatakka ja hartaushetkessä puhuu teologian maisteri Venla Koivula. Yhteislaulua säestää Mika Äijäläinen ja esilaulajana on Teija Rundgren. Illan juontaa Maria Moilanen.

Uudenkaupungin seurakunnan infopisteessä on tavattavissa työntekijöitä ja vapaaehtoisia, esillä tietoa tulevista tapahtumista sekä mahdollisuus osallistua Kirkon Ulkomaanavun Suvivirsikeräykseen nepalilaisten lasten ja nuorten hyväksi.

Pakkahuoneen iltatorille kesäkeskiviikkoisin 27.6. – 8.8. kaikki ovat tervetulleita myymään. Paikkoja (2m x 2m) ei varata, vaan ne täytetään siinä järjestyksessä kun myyjät saapuvat paikalle. Pakkahuoneen henkilökunta käy ohjelman alkaessa keräämässä pienen paikkamaksun, lasten myyntipaikka puoleen hintaan.

Lisätietoja tapahtumasta: