Linturetki Seksmiilarin saaristoon ja Isonkarin majakkasaareen

Su 19.5.2019

Linturetkelle lähdetään aamulla Uudenkaupungin vierassatamasta. Aluksella tarjoillaan lähdön jälkeen aamukahvi ja pikkupulla, ja nautitaan alkaneesta matkasta ulos merelle.

Merimatka-aika Isoonkariin on n. 2 h 15 min.
Laiva kiertää Isoonkariin Keskikallion luodon kautta, missä on mukavankokoinen ruokkikolonia.

Isossakarissa on mahdollisuus retkeillä joko omatoimisesti tai oppaan johdolla ryhmässä. Opas sopii omatoimisesti retkeilevien kanssa kohteiden käyntijärjestyksen ja -rytmin (jotta yhdet eivät kulje edellä säikäyttämässä lintuja toisten edeltä), sekä lounaan ja majakkakäynnin kellonajat. Aikaa viettää saarella on noin 5 tuntia.

Paluumatkalle Isostakarista Uuteenkaupunkiin lähdetään klo 16.30, ja perillä kaupungissa ollaan klo 18.

Lähtö Uudestakaupungista klo 9, paluu Uuteenkaupunkiin noin klo 18.

Hinnat:

• aikuiset 65,-
  • lapset alle 12 v 35,-

Hinta sisältää merimatkat, lintuoppaan palvelut merellä ja maissa, pullakahvit menomatkalla, lounaan Isossakarissa ja sisäänpääsyn majakkaan.

Tervetuloa mukaan – linturetkipäivä saattaa olla kevään paras!

Linturetken varaus-, maksu- ja peruutusehdot

Paikka linturetkelle tulee varata ennakkoon. Retki maksetaan retkipäivänä laivassa: maksutavat käteinen, yleisimmät maksukortit sekä lahjakortti.

Retkellä on säävaraus: retken tuuliraja on noin 15 m/s. Linturetken toteutuminen varmistuu alustavasti retkeä edeltävänä päivänä klo 12.45 Merisään jälkeen, ja lopullisesti retkipäivänä. Ylivoimaisella säällä retki peruuntuu, jolloin sitä ei veloiteta eikä sen peruuntumisesta makseta korvauksia.

Varauksen voi perua kuluitta 14 vrk ennen matkaa. Jos varaus perutaan, kun retkeen on kaksi viikkoa tai vähemmän, tai jos varaus jätetään kokonaan lunastamatta, varatut paikat laskutetaan täysimääräisenä.

Lisätietoja tapahtumasta:

Puh. 0401866350