Lasten ensiapu ja hätätilanteet 4h Uusikaupunki

To 23.5.2019 17:00 - 21:00

Uskalla Auttaa Brändin uniikki lasten ensiapu ja hätätilanteet 4h kurssi järjestetään kaikille avoimena koulutuksena Uudessakaupungissa.

Lasten ensiapu ja hätätilanteet kurssi keskittyy vauvojen ja lasten ensiapuun sekä hätätilanteisiin.
Kurssi soveltuu kaikille, mutta on erityisen hyödyllinen lasten vanhemmille, isovanhemmille sekä lasten parissa työskenteleville.

Kurssin sisältö:
- Hätätilanteen tunnistaminen ja toiminta
- Tukehtuminen
- Tajuton lapsi
- Eloton lapsi
- Vaikea allerginen reaktio; ruoka, ampiaisen pisto, kyykäärmeen purema sekä muita hengitysvaikeuden syitä
- Tavallisimmat lasten sairaskohtaukset sekä tapaturmat ja niiden ensiapu
- Myrkytykset

Kurssilla syvennetään ymmärrystä lapsen anatomiaan ja fysiologiaan sekä tarjotaan tietämystä ja mielenrauhaa mitä erilaisissa ensiapua vaativissa tilanteissa tulisi tehdä. Kerromme mitkä asiat tutkitusti auttavat erilaisissa ensiapua vaativissa tilanteissa. Milloin ensiavun antamisen jälkeen lapsen hoitoa ja seurantaa voidaan jatkaa itse, milloin lähdetään lääkäriin ja milloin soitetaan ambulanssi? Kurssi vastaa näihin kysymyksiin ja antaa valmiudet toimia hätätilanteissa.

Lasten ensiapu ja hätätilanteet kurssista on mahdollista saada todistus tai päivittää voimassa oleva ensiapu todistus.
Kurssin kouluttajana toimii kokenut ambulanssissa työskentelevä ensihoitaja.
Kurssin hinta 69 €.
Lisätiedot ja ilmoittautuminen sekä muut vastaavat kurssit: www.uskallaauttaa.fi

Tapahtumapaikka:

Hotelli Aquarius, Kullervontie 11, 23500 Uusikaupunki