Uudenkaupunkin Museo
Museo

Kulttuuriperintötietopankin työpaja museossa, teemana lapsuus

Ma 11.11.2019 18:00 - 19:30
Millaista on ja on ollut viettää lapsuutta Uudenkaupungin puutaloalueella? Tule kertomaan siitä meille!

Rauman museon ja Uudenkaupungin museon yhteinen Co-Creation of Cultural Heritage Databank eli yhteiskehittämällä kulttuuriperintötietopankki -hanke lähtee liikkeelle tänä syksynä.  Hankkeen tavoitteena on luoda yhdessä paikallisten asukkaiden kanssa merkityksellinen ja avoin kulttuuriperintötietopankki valituista kaupunginosista. Tarkoituksena on kerätä ja tallettaa alueiden asukkaiden muistoja, tapoja, nykyaikaa ja elämänmenoa sekä esimerkiksi paikkatietoja. Tietojen kerääminen ja tallentaminen tapahtuvat työpajoissa, joissa jokaisessa on oma teemansa.

Hankeen työpajat aloitetaan marraskuussa ja ensimmäisten työpajojen teemana on lapsuus.
Työpajoihin ovat tervetulleita kaikki Vanhan Rauman alueella sekä Uudenkaupungin ruutukaava-alueella asuvat henkilöt. Koska työpajan teemana on lapsuus, ovat alueilla asuvat lapset ja nuoret mitä lämpimimmin tervetulleita osallistumaan.

Rauma: Vanhan Rauman asukkaille ma 4.11. klo 18:00 Marela. Teemana lapsuus.
Uusikaupunki: Uudenkaupungin ruutukaava-alueen puutaloasukkaille ma 11.11. klo 18:00 Wahlbergin museotalo (Ylinenkatu 11). Teemana lapsuus.
Tapahtumapaikka:
Käyntiosoite: