Suomi

Kevätmarkkinat / markkinatapahtuma ja -tanssit

La 21.4.2018 8:00 - 23:59

Markkinat torilla ja Alisellakadulla klo 8-16
Piiloleikin edustaja torilla klo 11-14        
Markkinatanssit Prykissä klo 19.30-24

Markkinoille on tulossa kymmeniä myyjiä ja tuotevalikoimaa löytyy leivonnaisista pärekoreihin ja kalatuotteisiin ja kaikkea siltä väliltä.  Markkina-aluetta on torin lisäksi Alisellakadulla välillä Liljalaaksonkatu  – Rauhankatu.  Paikallisilla yrittäjillä on oma Pop Up -kuja Sepänkadun ja Liljalaaksonkadun välisellä katuosuudella.

Löydä piilotetut pronssiveistokset! Piiloleikki-patsaista on kätketty kaupunkialuelle 10 kappaletta ja niitä voi etsiä torilla jaettavan kartan ja GPS-koordinaattien avulla. Palvelun tuottaja Oona Tikkaoja esittelee hauskaa ja liikunnallista 'geokätköily'-tyyppistä reittiä toriputkussa klo 11-14. Karttoja voi myöhemmin hakea mm. kirjastosta, museosta, matkailutoimistosta ja Yhteispalvelupiste Passarista. Karttamateriaali lisätään myös kaupungin verkkosivuille.

Markkinatanssiperinne herätetään henkiin ja Prykissä, os. Vakka-Suomenkatu 19, pyörähdellään Sanna Arellin ja Petri Hatakan tahdissa lauantai-illan päätteeksi klo 19.30-24. Markkinatansseihin voi ostaa 10 euron hintaisia lippuja ovelta. Puffetti.

Liikenteenohjauksessa on muutoksia jo perjantaista 20.4. klo 20 alkaen. Alisenkadun poikkikaduilla liikkuvia kehotetaan varovaisuuteen Alisenkadun ylityksissä.

Uudenkaupungin kaupungin torivalvoja ja yrittäjien Kevätmarkkinat-työryhmä toivottavat kaikki lämpimästi tervetulleeksi kesää enteilevään tapahtumaan!  
 

 
Tapahtumapaikka: 
Tori / Alinenkatu ja Tilausravintola Pryki
Torielämää

Lisätietoja tapahtumasta:

Puh. 050 523 2759
Terttu Lundelin