Hyljesafari Sandbäckin hylkeidensuojelualueelle sis vierailun Isossakarissa

La 18.5.2019

Hyljesafarille lähdetään aamulla Uudenkaupungin vierassatamasta. Aluksella tarjoillaan lähdön jälkeen aamukahvi ja pikkupulla, ja nautitaan alkaneesta matkasta ulos merelle.

Merimatkan kesto Sandbäckille on noin 3 tuntia. Hyljesafarialuksella (M/S Kerttu) on kahvio (täydet anniskeluoikeudet), tilava aurinkokansi, sisätiloissa keskuslämmitys sekä wc-t, joten matkanteko on varsin mukavaa.
Vietämme Sandbäckin luodolla noin puoli tuntia hylkeitä katsellen.Sandbäckiltä käännytään takaisin mantereelle päin, Isoonkariin. Sandbäck-Isokari-matkan aikana syödään lounas, joka sisältyy safarin hintaan.

Isossakarissa päästään maihin jaloittelemaan: Aikaa viettää saarella on noin 2 tuntia. Oppaan johdolla on mahdollisuus tutustua saaren luontoon ja kiivetä ylös majakkaan, mutta ajan voi käyttää omatoimiseen retkeilyynkin.

Paluumatkalle Isostakarista Uuteenkaupunkiin lähdetään klo 16.30, ja perillä kaupungissa ollaan klo 18.

Lähtö Uudestakaupungista klo 9, paluu Uuteenkaupunkiin noin klo 18.

Hinnat:

• aikuiset 109,-
  • lapset alle 12 v 55,-

Hinta sisältää merimatkat Uki-Sandbäck-Isokari-Uki, aamukahvin ja pullan M/S Kertulla, vierailun Sandbäckin hylkeidensuojelualueella, lounaan, vierailun Isonkarin saaressa ja sisäänpääsyn majakkaan.

Tervetuloa mukaan – hyljesafaripäivä saattaa olla kevään paras!

Lisätietoja tapahtumasta:

Puh. 040-1866350