Suomi

Helatorstain kevätristeily Isonkarin majakkasaareen

To 30.5.2019

Risteilylle lähdetään klo 10 Uudenkaupungin vierassatamasta, joka sijaitsee tunnelmallisella kaupunginlahdella kaupungin keskustassa. Aluksella tarjoillaan lähdön jälkeen aamupäiväkahvi ja pikkupulla, ja nautitaan alkaneesta matkasta ulos merelle.

Merimatkat taitetaan matkustaja-alus M/S Kertulla.
Merimatkan kesto on noin 1,5 h.

Perillä Isossakarissa voit retkeillä omatoimisesti tai yhdessä ryhmän kanssa. Yhteinen, oppaan johdolla tehtävä saarikierros alkaa satamasta ja päättyy majakalle. Omatoimisesti voit vaikka geokätköillä tai keskittyä linturetkeilyyn, tai haaveilla rauhassa rannattoman horisontin äärellä.

Aikaa nauttia olosta saarella on noin 5 tuntia. Yhteisen risteilyohjelman (opastettu saarikierros, vierailu majakassa, lounas) lisäksi aika riittää vaikka talviturkin kastamiseen ja terassikauden avaamiseen!

Paluumatkalle Isostakarista Uuteenkaupunkiin lähdetään klo 16.30, ja perillä kaupungissa ollaan klo 18.

Lähtö Uudestakaupungista klo 10, paluu Uuteenkaupunkiin noin klo 18.

Hinnat:

  • aikuiset 65,-
  • lapset 4-12 v 35,-
  • alle nelivuotiaat maksutta

Hinta sisältää merimatkat, pullakahvit menomatkalla, opastetun saarikierroksen ja lounaan Isossakarissa sekä sisäänpääsyn majakkaan.

Tervetuloa mukaan – risteilypäivä saattaa olla kevään paras!
 

Risteilyn varaus-, maksu- ja peruutusehdot

Paikka risteilylle tulee varata ennakkoon. Risteily maksetaan matkapäivänä laivassa: maksutavat käteinen, yleisimmät maksukortit sekä lahjakortti.

Kova tuuli estää liikennöinnin Isoonkariin. Risteilyn tuuliraja on noin 15 m/s tuulen suunnasta riippuen. Jos risteily joudutaan perumaan sääolosuhteiden vuoksi, asiasta ilmoitetaan liput varanneille risteilyä edeltävänä päivänä. Ylivoimaisen sään sattuessa risteilyä ei veloiteta eikä sen peruuntumisesta makseta korvauksia.

Varauksen voi perua kuluitta 7 vrk ennen matkaa. Jos varaus perutaan, kun risteilyyn on viikko tai vähemmän, tai jos varaus jätetään kokonaan lunastamatta, varatut risteilypaikat laskutetaan täysimääräisenä.


 

Lisätietoja tapahtumasta:

Puh. 040-1866350