Sosiaali- ja terveyspalvelut
Sosiaali- ja terveyspalvelut

Työterveyshuolto

Varsinais-Suomen hyvinvointialue huolehtii 1.1.2023 alkaen alueen asukkaiden sosiaali- ja terveyspalveluista. Oikeat ja ajankohtaiset tiedot terveyspalveluista löydät hyvinvointialueen sivuilta. Uudenkaupungin kaupunki ei vastaa tällä sivustolla olevien tietojen oikeellisuudesta.


Tervetuloa sivuillemme

Terveyskeskuksen työterveyshuolto tarjoaa työterveyshuoltopalveluja sopimuksen tehneitten yritysten työntekijöille, yrittäjille ja maatalousyrittäjille. Työterveyshuoltoyksikkö kuuluu Uudenkaupungin kaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksen terveyspalveluiden alaisuuteen. Työterveyshuollolla on kaksi toimipistettä Uudessakaupungissa ja Vehmaalla.

Ajanvarauksissa ja muissa yhteydenotoissa voit soittaa numeroon 02- 8451 2300. Voit myös jättää meille palautetta sivujemme kautta.

Ota yhteyttä

Ammattimaista työterveyshuoltoa

Työterveyshuolto on työntekijöiden terveyden ja työolojen kehittämiseen tähtäävää toimintaa, jolla tuetaan henkilön työkykyisyyttä koko työuran ajan.
Työnantaja ja työterveyshuollon palveluntuottaja suunnittelevat yhdessä työterveyshuollon toiminnan sisällön ja toimenpiteet, jotka perustuvat työpaikan tarpeisiin.

Lue lisää palveluistamme

Mittarissa näkyy työterveyshuollolle annettu asiakaspalaute suhdelukuna. Tavoitelukumme on yli 70.

 

1.4.2022 U-soten työterveys ottaa käyttöönsä sairaanhoidon etävastaanottopalvelut. 
Chat-palvelussa pääset lääkärin etävastaanotolle yleensä
alle minuutissa. Palvelu on auki arkisin kello 8-16 välillä.
Palvelussa voidaan hoitaa niitä asioita, jotka eivät vaadi
fyysistä tutkimista.
Etävastaanotolle pääset helposti nettisivuiltamme
löytyvän chat-upotteen kautta.
 

 Tykkää meistä Facebookissa!
Työterveys Uusikaupunki