Suomi
Sosiaali- ja terveyspalvelut
Sosiaali- ja terveyspalvelut

Työpaja Väiski

Kuva työpaja Väiskin rakennuksesta

Työtä rennolla meiningillä!

Uudenkaupungin työpaja Väiskissä toteutetaan kuntouttavaa työtoimintaa ja nuorten sosiaalista kuntoutusta 18-29-vuotiaiden nuorten kanssa. Työpajan tavoite on tukea nuorta huomioiden hänen yksilölliset voimavaransa ja tarpeensa. Työpajajakson tavoitteet ja kesto suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa vastamaan hänen tarpeitaan.

Pajajakso sisältää työtä pajalla ja ulkoisissa työkohteissa, yritys- ja koulututustumisia ja erilaisten arjen taitojen opettelua. Työpajalla etsitään suuntaa tulevaisuudelle sekä harjoitellaan valmiuksia työelämään siirtymiselle. Vaihtoehtoisina polkuina työpajalta eteenpäin ovat: työt avoimilla työmarkkinoilla, työkokeilu, palkkatuettu työ, koulutus tai oppisopimus.

Työpaja Väiskin toiminnasta, pajan tuotteista ja asiakastilauksista saat lisätietoa työpajaohjaajilta. Yhteystiedot löytyvät sivun reunasta.

Olkkari-toiminta

Työpaja Väiskissä nuorten on mahdollisuus osallistua matalan kynnyksen Olkkari-toimintaan. Olkkari-toiminta on ryhmämuotoista toimintaa, jossa opitaan arjen taitoja, vietetään aikaa, onnistutaan ja erehdytään yhdessä. Nuorten sosiaalisen kuntoutuksen Olkkari-toiminnasta saa tietoa ja tukea erilaisten haasteiden kohtaamiseen. Olkkari-toimintaa järjestää sosiaaliohjaaja yhdessä työpajan kanssa. Lisätietoja saat toiminnasta sosiaaliohjaajalta.

Käyntiosoite: 
Liljalaaksonkatu 10, 23500 Uusikaupunki
Postiosoite: 
Liljalaaksonkatu 10, 23500 Uusikaupunki

Työpajaohjaajat:

Jennika Salonen
puh. 044 095 5728
jennika.salonen@uusikaupunki.fi

Paula Immonen
puh. 044 700 5729
paula.immonen@uusikaupunki.fi
 


Väiski Somessa:

Väiskin löydät Instagramista @vaiskipaja