Sosiaali- ja terveyspalvelut

Palvelutalo Merililjakoti

Palvelutalo Merililjakoti on 15-paikkainen, täysi-ikäisille vammaisille henkilöille tarkoitettu asumispalveluyksikkö. Henkilökuntaamme on paikalla ympäri vuorokauden. Toimimme kuntouttavalla työotteella, yksilöllisesti asukkaan fyysiset, psyykkiset ja sosiaaliset tarpeet huomioiden.

Asukasta tuemme omatoimisuuteen arjen askareissa  ja sopivilla tukitoimilla. Jokaisella asukkaalla on oma asunto, jonka hän voi sisustaa omilla tavaroillaan haluamallaan tavalla. Asunnot ovat viihtyisiä ja tilavia kaksioita.

Olemme huumorintajuinen, reipas ja iloinen työyksikkö. Hoitajamme ovat ammattitaitoisia ja teemme työtämme suurella sydämellä.

Lisätietoja saat Palvelutalo Merililjakodin vastaava hoitaja Eveliina Heikolalta, puh. 040 753 9009.

Käyntiosoite:
Merimiehenkatu 4, 23500 Uusikaupunki