Sosiaali- ja terveyspalvelut

Päivystys ja yhteispäivystys

Päivystyksessä hoidamme tapaturmapotilaita, äkillisesti sairastuneita sekä kiireellistä erikoissairaanhoitoa ja valvontahoitoa vaativia potilaita, kaikkina vuorokauden aikoina. Päivystyksessämme toimivat lääkärien ja sairaanhoitaja vastaanotot, joilla pyrimme tarjoamaan potilaille joustavaa ja oikea-aikaista hoitoa. Puhelinpalvelumme  auttaa kuntalaisia hoidon tarpeen arvioinnissa.

Oman alueen terveyskeskus päivystää arkisin 8-16

Yhteispäivystys kaikkina päivinä klo 8-22

Päivystys on tarkoitettu kiireellisen avun tarpeeseen. Päivystyshoidolla tarkoitetaan hoitoa, jota ei voida siirtää seuraavaan päivään.

Potilaat hoidetaan päivystyksessä terveydenhuollon ammattilaisen tekemän kiireellisyysarvioinnin mukaan.

Yöpäivytys klo 22-8

Turun yhteispäivystyksessä Turun yliopistollisen keskussairaalan (Tyks) T -sairaala.

Korvakipuisten lasten hoito

Korvakipuiset lapset hoidetaan Uudenkaupungin terveyskeskuksessa arkisin ilman ajanvarausta
klo 8- 9.

Jos lapsellasi alkaa illalla tai yöllä korvasärky, niin voit tulla hänen kanssaan seuraavana aamuna klo 8 Uudenkaupungin terveyskeskuksen lääkärien vastaanotolle ilman ajanvarausta. Ilmoittaudu terveyskeskuksen potilastoimistoon (1. kerros). Muista huolehtia myös lapsen kivunhoidosta särkylääkkeellä.

Huomioithan, että korvasairauksien vastaanotolla ei hoideta muita lapsen sairauksia. Muissa asioissa tulee varata aika oman alueen ajanvarausnumerosta.

Huom! Kustavin ja Taivassalon päivystys virka-ajan ulkopuolella klo 16-8

Virka-ajan ulkopuolella Taivassalon ja Kustavin terveyskeskusten päivystys toimii Turun alueen yhteispäivystys Tyks T-sairaalassa Savitehtaankatu 1

puh. 02 313 8800.

Arkisin klo 8-16 päivystää oman alueen terveyskeskus. Lääkärin ja sairaanhoitajan vastaanotot toimivat arkisin ajanvarauksella. Puhelut ohjautuvat vastaajaan. Jätä asiastasi lyhyt viesti, nimesi ja puhelinnumerosi. Käsittelemme kaikki puhelut, ja soitamme takaisin saman päivän aikana.

Uudenkaupungin pääterveysasema

Vehmaan, Taivassalon ja Kustavin terveysasemat

Pyhärannan terveysasema

Yhteispäivystys 8-22
Vakka- Suomen saaraalan päivystys on avoinna jokaisena päivänä klo 8-22.

Soita aina ennen päivystykseen hakeutumista puh. 02 313 8800

Yöpäivystys 16-8