Sosiaali- ja terveyspalvelut

Hoitotakuu ja sen toteutuminen

Kuntalaisen on saatava yhteys terveyskeskukseen arkipäivisin virka-aikana välittömästi, kiireellinen hoito tulee järjestää vuorokauden kuluessa.
Ei-kiireellisessä, uudessa asiassa on asiakkaan hoidon tarve arvioitava viimeistään kolmantena arkipäivänä yhteydenotosta ja tarpeelliseksi todettu hoito tulee terveyskeskuksessa järjestää 3 kuukauden kuluessa. Suun terveydenhuollon osalta ei-kiireelliseen hoitoon pääsyn aikaraja on kuitenkin 6 kuukautta.

Avosairaanhoito

Asiakkaat saavat arkisin virka-aikaan yhteyden terveyskeskukseen saapumalla paikalle avoinna olevalle terveysasemalle. Uudenkaupungin pääterveysasemalla palvelee soittopyyntöautomaatti.

Hoitotakuun toteutuminen viikon 6/2019 tilanteessa

Jonot ei-kiireellisistä avosairaanhoidon lääkärin vastaanotolle pääsystä Uudenkaupungin yhteistoiminta-alueen kuntien vastaanottopisteisiin viikolla 6:
Uusikaupunki 4 vk / mielenterveysasioissa 2 vk
Kalanti 4 vk
Vehmaa 4 vk
Taivassalo 2 vk
Kustavi 1 vk
Pyhäranta 4 vk

Suun terveydenhuolto

Jono ei-kiireelliseen avosairaanhoidon suun terveydenhuollon vastaanottopisteisiin viikolla 6:

Kunta Hammaslääkäri Suuhygienisti
Uusikaupunki 4 kk 2 kk