Asuminen ja ympäristö

Kerros- ja rivitalotontit

Rivitaloja Uudenkaupungin Salmen asuinalueella
Uudessakaupungissa on vapaata tonttimaata kerros- ja rivitalorakentamiseen. Kaupungin vapaista kerros- ja rivitalotonteista voi tiedustella palvelusihteeri Saila Wileniukselta (Kaupunkisuunnittelu, Kartta- ja tonttiasiat).

Tontin varaamisesta peritään varausmaksua 300 €. Tontti varataan täyttämällä varaushakemus ja maksamalla varausmaksu 300 € tilille FI 56 5491 0220 0004 54. Kun tuot varaushakemuksen henkilökohtaisesti karttapalveluun, voi varausmaksun samalla maksaa myös käteisellä. Varausmaksu hyvitetään ensimmäisen vuoden vuokrassa. Mikäli varaaja ei vuokraa tonttia tai peruuta varausta sen voimassaoloaikana, varausmaksua ei palauteta.

Maksamisen jälkeen varauksesta tehdään varaus/vuokrauspäätös, jonka tultua lainvoimaiseksi (noin 1 kk päätöksen päiväyksestä), vuokrasopimus voidaan allekirjoittaa. Varausaikana, ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista tontille tulevan rakennuksen piirustukset on esitettävä kaupunkisuunnittelun hyväksyttäväksi. Tontin vuokrasopimuksen tai kauppakirjan on oltava allekirjoitettuna ennen rakennusluvan saamista.
Käyntiosoite:
Välskärintie 2 C, 23500 Uusikaupunki