Suomi
Kulttuuri ja vapaa-aika
Kulttuuri ja vapaa-aika

Tapahtumat

Nuorisopalvelut järjestää vapaa-ajan tekemistä nuorille erilaisiin tapahtumiin tai aktiviteettien pariin suuntautuvilla matkoilla ja retkillä. Yhteistyössä retkiä/matkoja toteuteaan usein myös nuorten vaikuttajaryhmien, nuorisovaltuuston ja nuorisofoorumin kanssa. Perinteisempiä retkien aiheita ja kohteita on ollut mm. laskettelumatka Himokselle, retki Elämä Lapselle!-konserttiin sekä lähiseudulle suunnatut mahdollisuudet päästä ajamaan cartingia tai pelaamaan värikuulasotaa.

Leireistä, retkistä ja matkoista tiedotamme, niiden ollessa ajankohtaisia, facebookissa, instagramissa, nettisivuillamme ajankohtaista osiossa, paikallislehdissä ym.

Seuraa siis ilmoittelua!

Katso mitä kivaa nuokkareilla tapahtuu: https://uusikaupunki.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/nuoriso/nuorisotalot
************************************************
Uudenkaupungin nuorisopalvelut järjestävät syysmatkan
Superpark Turkuun
24.10.2018.

Matkalle mahtuu mukaan 40 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Matkaan pääsevät kaikki 7 lk – 9 lk.

Matkan hinta on 15 € sisältäen bussimatkan ja Superpark rannekkeen. Matka tulee maksaa Uimahallin kassalle viimeistään 20.10., jotta oma paikka varmistuu.

Matkaan lähdetään klo 10.00 uimahallin pihalta, Kalannin SEOlta on mahdollista tulla kyytiin. Paluumatka starttaa Turusta klo 16.00. Paluu uimahallin pihaan noin 17.00.

Tapahtuma on päihteetön.
Päivään kannattaa varustautua mukavilla ja liikunnallisilla vaatteilla, sekä sisäpelikengillä tai sukilla. Sisääntulon yhteydessä on ilmaisia lukollisia säilytyslokeroita, joihin tavarat on hyvä jättää. Caribiasta löytyy ruokailuun vaihtoehtoja muun muassa: Hesburger, Classic Pizza (omakustanne).


Lisätietoja tapahtumasta: nuorisokuraattori Katriina Rauman puh. 050 383 5305
 
Ilmoittaudu viimeistään 14.10. alla olevasta linkistä
https://link.webropolsurveys.com/EP/BC0A18E12B8075A3
 

TULOSSA