Kulttuuri ja vapaa-aika

Kuvataidenäyttelyt

Crusellin Liljelund-halli Uudessakaupungissa
Uudessakaupungissa on useita eri näyttelytiloja, joissa voi nauttia monipuolisesta kuvataiteesta. Kaupungin ylläpitämiä kuvataidenäyttelytiloja löytyy Kulttuurikeskus Crusellista sekä Uudenkaupungin ja Kalannin kirjastoista. Kaupungissa on myös yksityisiä gallerioita.

Kulttuurikeskus Crusellin Liljelund-hallin näyttelytilassa järjestetään vuoden aikana useita kuvataidenäyttelyitä. Tilassa järjestetään vuosittain myös Vakka-Suomen kansalaisopiston kevätnäyttelyt.

NÄYTTELYAIKOJEN HAKUA VUODELLE 2020 EI POIKKEUKSELLISESTI JÄRJESTETÄ SYKSYLLÄ 2019

Taidenäyttelyiden rekisteriseloste:
Uudenkaupungin museo ylläpitää näyttely- ja tapahtumakutsuja varten kutsuvieraslistaa. Kaikissa listaan liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä museon toimistoon museo@uusikaupunki.fi
Lista koostetaan valitsemalla kutsuttavat museon sidosryhmistä tai yksittäiseen näyttelyyn liittyvistä sidoksista. Listaa käytetään tapatumakutsujen lähettämiseen ja tapahtumien vierasjärjestelyihin, ja käsittely perustuu museon tarpeeseen järjestää näyttelyilleen markkinointitapahtumia.
Kutsuvieraslista sisältää kutsuttujen henkilöiden nimet ja yhteystiedot, sekä tarpeen mukaan itse tilaisuuteen liittyviä lisätietoja. Tietoja ei luovuteta muille osapuolille.
Rekisteröitynä sinulla on oikeus:
  • saada pääsy henkilötietoihisi
  • pyytää tietojen oikaisemista
  • pyytää tietojen poistamista
  • pyytää että tietojasi ei enää käsitellä (markkinointikielto). Käyttääksesi tätä oikeutta, voit lähettää vapaamuotoisen pyynnön osoitteeseen museo@uusikaupunki.fi

Liljelund-hallin näyttelyt 2019

• 8.1.-8.2.2019 Sanna Kärkkäinen ja Ronja Hanhioja
  • helmi-maaliskuussa: Art Point ry
  • maalis-huhtikuussa: Titanic - Niilo Haranto
  • huhti-kesäkuussa: Vakkaopiston kevätnäyttelyt, lasten- ja nuorten kuvataidekoulun näyttelyt
  • syyskuussa: Senni Aleksandra ja Liisa Öhman
  • lokakuussa: Vakka-Suomen taideyhdistyksen vuosinäyttely
  • marras-joulukuussa: Marjo Haapasalo ja Piritta Kämi
  • joulu-tammikuu (2020): Moninaiset-ryhmä
Varmista tarkemmat näyttelyajan tapahtumakalenterista.

Varaukset

Crusellin Liljelundhallissa järjestettävästä kuvataidenäyttelytoiminnasta vastaa Uudenkaupungin museotoimi. Näyttelytilan vuorot jaetaan hakemuksesta kerran vuodessa. Taiteilijat, taiteilijajärjestöt ja työryhmät voivat anoa maksutonta näyttelytilaa noin kuukaudeksi. Crusellin näyttelytilan pinta-ala on noin 300 m².
Vapaamuotoiset hakemukset osoitetaan Uudenkaupungin museon toimistoon, Myllykatu 10, 23500 Uusikaupunki.
NÄYTTELYAIKOJA EI POIKKEUKSELLISESTI LAITETA HAKUUN VUODELLE 2020. Näyttelytoimintaa uudelleen järjestellään.
Uudessakaupungissa on myös yksityisiä gallerioita. Lisätietoa näistä eri näyttelytiloista löydät alla olevista linkeistä.
Haluatko mukaan Crusellin kuvataidenäyttelyiden sähköpostilistalle?
Siirrymme vuoden 2019 aikana sähköisiin kutsuihin, joten jos haluat mukaan postituslistallemme, niin klikkaa tästä linkistä ja täytä yhteystietosi.
Käyntiosoite:
Kullervontie 11A, 23500 Uusikaupunki
Postiosoite:
Näyttelytilaan osoitettu posti: Uudenkaupungin museon toimisto, Myllykatu 10, 23500 Uusikaupunki
Museon toimisto
museo@uusikaupunki.fi