Kulttuuri ja vapaa-aika

Kuvataidenäyttelyt

Crusellin Liljelund-halli Uudessakaupungissa
Uudessakaupungissa on useita eri näyttelytiloja, joissa voi nauttia monipuolisesta kuvataiteesta. Kaupungin ylläpitämiä kuvataidenäyttelytiloja löytyy Kulttuurikeskus Crusellista sekä Uudenkaupungin ja Kalannin kirjastoista. Kaupungissa on myös yksityisiä gallerioita.

Kulttuurikeskus Crusellin Liljelund-hallin näyttelytilassa järjestetään vuoden aikana useita kuvataidenäyttelyitä. Tilassa järjestetään vuosittain myös Vakka-Suomen kansalaisopiston kevätnäyttelyt.

Liljelund-hallin näyttelyt 2018

• tammi-helmikuussa: Vakka-Suomen valokuvaajien näyttely
  • helmi-maaliskuussa: Pentti Peura, taidenäyttely Mereni, rantani
  • maalis-huhtikuussa: Tapani Piirto, Ilon hetkiä
  • huhti-kesäkuussa: Vakkaopiston kevätnäyttelyt, lasten- ja nuorten kuvataidekoulun näyttelyt
  • syyskuussa: Rauman taiteilijaseuran näyttely
  • lokakuussa: Vakka-Suomen taideyhdistyksen vuosinäyttely
  • marras-joulukuussa: Lapuan taideyhdistyksen näyttely
Varmista tarkemmat näyttelyajan tapahtumakalenterista.

Varaukset

Crusellin Liljelundhallissa järjestettävästä kuvataidenäyttelytoiminnasta vastaa Uudenkaupungin museotoimi. Näyttelytilan vuorot jaetaan hakemuksesta kerran vuodessa. Taiteilijat, taiteilijajärjestöt ja työryhmät voivat anoa maksutonta näyttelytilaa noin kuukaudeksi seuraavan kerran syyskuussa 2018, jolloin haetaan aikoja vuodelle 2019. Crusellin näyttelytilan pinta-ala on noin 300 m².
Vapaamuotoiset hakemukset osoitetaan Uudenkaupungin museon toimistoon, Myllykatu 10, 23500 Uusikaupunki.
Uudessakaupungissa on myös yksityisiä gallerioita. Lisätietoa näistä eri näyttelytiloista löydät alla olevista linkeistä.
Käyntiosoite:
Kullervontie 11A, 23500 Uusikaupunki
Postiosoite:
Näyttelytilaan osoitettu posti: Uudenkaupungin museon toimisto, Myllykatu 10, 23500 Uusikaupunki
Museon toimisto
museo@uusikaupunki.fi