Suomi
Liikunta

Liikuntapaikka- ja nuorisotilavaraus

Tästä Julius-varausjärjestelmään

Liikuntasalit

Uudessakaupungissa on 15 sisäliikuntatilaa, jotka soveltuvat kokonsa ja varusteluidensa puolesta monipuolisesti erilaiseen liikuntaan. Salikohtaisessa esittelyssä voi tustustua jokaiseen saliin ykstyiskohtaisemmin. Nuorisotiloista Lokalahden Nuortentupa on vuokrattavissa seurojen, yhdistysten sekä yksityiseen käyttöön.

Yleistä liikuntasaleista

Nuoriso- ja liikuntapalvelut hoitaa ja hallinnoi opetuskäytössä olevien koulujen liikuntasalien käyttöä arkisin klo 16-22, lauantaisin ja sunnuntaisin sekä kesäisin. Haapaniemen, Pohjoiskulman ja Seikowin liikuntasalit ovat käytössä koko kauden klo 8-22.

Vakiovuorojen hakuaika on vuosittain toukokuun loppuun mennessä ja vuorot myönnetään kesäkuussa. Vapaita liikuntasalivuoroja voi hakea ympäri vuoden.

Liikuntasalien käyttö on joka tunnin osalta maksullista. Myös turnaukset, pelit ja ottelut ovat maksullisia (vakiovuorohinta). Hintoihin lisätään voimassaoleva alv, paitsi yhdistyksillä alv sisältyy hintaan. Paikallisten yhdistysten järjestämissä konserteissa, messu- ja kirpputoritapahtumissa jne. tunnin hinta on vakiovuorohinta koko varauksen ajalta.

Urheilukentät ja jäähalli

Julius varausjärjestelmän kautta pystyy varaamaan myös jäähallin ja urheilukenttien vuoroja. Järjestelmässä on 12 Uudenkaupungin ulkokenttää.

Lokalahden nuortentuvan varaus

Nuortentuvan voi varata samalla tavalla kuin liikuntasalivuoron.

Liikuntasalivuoron hakeminen

Liikuntasalivuoroa voi hakea varausjärjestelmän avulla, jonne kirjaudutaan omilla tunnuksilla. Vaihtoehtoisesti voi täyttää salivuoroanomuslomakkeen.

Hakulomakkeita voi hakea nuoriso- ja liikuntatoimesta (Koulupolku 5) sekä yhteispalvelupiste Passarista. Voit myös tulostaa lomakkeen alta.

Liikuntasalien tiedustelut
Outi Soininen
puh. 050 383 5303
Heidi Vuori
puh. 050 552 5432

Nuortentuvan tiedustelut
Pia Rauha
puh. 050 383 5304