Vakka-Suomen valokuvaajien näyttely Crusellissa

Vakka-Suomen valokuvaajien facebook –ryhmä muodostui muutaman uusikaupunkilaisen valokuvauksen harrastajan ideasta kuutisen vuotta sitten. Facebook-ryhmän kuvauksena on ”Vakka-Suomen valokuvaajat -ryhmä on tarkoitettu niin ammattilaislle kuin harrastajillekin ja kaikille valokuvan ja visuaalisen kulttuurin ystäville. Nauttikaamme kuvista ja kuvaamisesta”.

Vapaamuotoisessa ryhmässä on nyt lähes 900 jäsentä, jotka toiset aktiivisemmin kuin toiset, jakavat ryhmässä itse ottamiaan valokuvia.

Uudenkaupungin museo, joka organisoi Crusellin Liljelundhallin näyttelytoimintaa, heitti ryhmälle vuoden alussa haasteen yhteisestä näyttelystä. Näyttelytilan ohjelmassa tuli muutamia peruutuksia ja tila vapautui nopealla aikataululla. Haaste sai ryhmäläisiltä heti innostuneen vastaanoton ja lopputuloksena Crusellin Liljelundhallissa avautuu keskiviikkona 17.1.2018 näyttely Vakka-Suomen valokuvaajat.
Näyttelyyn jätti töitä 18 kuvaaja ja yhteensä näyttelyssä on esillä noin 80 valokuvateosta. Aiheet vaihtelevat avaruuden ihmeistä luontokuviin ja muotokuviin.

Näyttely on esillä Kulttuurikeskus Crusellissa 17.1.-9.2.2018 välisenä aikana tiistaista perjantaihin 10-17 ja sunnuntaisin 12-16. Näyttelyyn on vapaa sisäänpääsy.
Sunnuntaina 21.1.2018 klo 14 pidetään kaikille avoimet avajaiset.