Suomi
Kaupunki ja hallinto
Kaupunki ja hallinto

Avoimet työpaikat

Virastotalo Mörne Uudessakaupungissa
Uusikaupunki on noin 15 500 asukkaan voimakkaasti kehittyvä ja idylliltään ainutlaatuinen kaupunki, joka sijaitsee lounaisrannikolla Saaristomeren rannalla. Erinomaiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi.

Kaupungin palveluksessa on noin 1000 henkilöä. Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.

Kaupungin työpaikat löytyvät sivulta Kuntarekry.fi, minkä kautta myös hakemukset tehdään. Mikäli ilmenee ongelmia hakemustietojen täyttämisessä, ottakaa yhteyttä hakuilmoituksessa mainittuun yhteyshenkilöön.


Uudenkaupungin kaupungin tukemat ja järjestämät kesätyöpaikat vuonna 2018

Kaupungin oman organisaation kesätyöpaikat
Kesätyöpaikkoja on nuorille (koululaiset ja opiskelijat ) tänä kesänä 80 kpl. Etusijalla ovat ne nuoret, jotka eivät ole aikaisemmin olleet kesätöissä kaupungin omassa organisaatiossa. Kaupungin kesätyöpaikkoja voivat hakea tänä vuonna nuoret, jotka ovat syntyneet 1.9.2000 - 31.12.2002. Kaupunki tarjoaa kesätöitä mm. varhaiskasvatuksessa (päiväkodit), vanhusten palveluissa (kotihoito, vanhainkodit, Sakunkulma), kulttuuripalveluissa (esim. museo, kirjasto) ja teknisessä toimessa (esim. puistojen/ulkoliikuntapaikkojen hoito, kiinteistönhoito, puhdistuspalvelut).  Työjaksojen pituus on joko 4 viikkoa (työaika 20 t/vko) tai 2 viikkoa (työaika 38 t 45 min/vko).

Yritystukipaikat
Uudenkaupungin kaupunki tukee uusikaupunkilaisia yrityksiä ja maatalousyrittäjiä, jotka tarjoavat nuorille kesätyöpaikkoja maksamalla kesänuorten työllistämiseen yritystukea. Tuen määrä yritykselle on 52 %:a nuorelle maksetusta bruttopalkasta, kuitenkin enintään 300 euroa/kesätyöntekijä, työnantajan sivukuluja ei oteta huomioon. Kesätyöntekijälle on maksettava vähintään alan työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Yritystukikelpoisia ovat tänä kesänä nuoret, jotka ovat syntyneet 1.1.1998 - 31.12.2002 välisenä aikana. Määrärahaa on varattu 100 kesänuoren työllistämiseen. Yritys voi saada tukea useammasta kesätyöntekijästä ja tuista päätetään hakujärjestyksessä määrärahojen puitteissa.  Ensisijaisesti nuoret hakevat itse yritystukipaikkansa. Tuettavan työn on sijoituttava 1.6. - 31.8.2018 välisellä ajalle.

Yritystukea ei makseta nuoresta, joka vuonna 2018 on toisessa kaupungin tukemassa yritystukipaikassa tai Uudenkaupungin kaupungin oman organisaation kesätyöpaikassa. Nuoren on oltava koululainen tai opiskelija, yritystukikelpoisia eivät ole nuoret, jotka valmistuvat ammatillisesta oppilaitoksesta kevään 2018 aikana tai työttömänä työnhakijana olevat nuoret. Ehdot täyttävä nuori voi olla useampana kesänä samassa yrityksessä kesätöissä.

Haun alkaminen
Sekä kaupungin oman organisaation paikkojen että yritystukipaikkojen haku alkaa 1.3.2018.

Kaikki hakulomakkeet ohjeineen molempiin paikkoihin on tulostettevissa kaupungin nettisivuilta sekä paperisia hakulomakkeita saa yhteispalvelupiste Passarista (Rauhankatu 4), nuoriso- ja liikuntapalveluista (uimahallin ala-ala, Koulupolku 5), Nuorisotalo Vantista (Vuorikatu 11), Kalannin Nuokkarilta (Urheilutie 2) sekäa kaupungin virastotalolta/henkilöstöpalvelut työllisyysasiainsihteeriltä (Välskärintie 2 C, 4 krs.) 1.3.2018 alkaen.

Lisätietoja kesätöistä ja tarkemmista hakuehdoista saa työllisyysasiainsihteeri Anne Ruotsalaiselta anne.ruotsalainen@uusikaupunki.fi tai 050 561 3746.
 

Henkilöstöpäällikkö
Piia Syvänen
puh. 044 700 5404

Henkilöstösihteeri
Nina Wennerström-Hämäläinen
puh. 050 542 3001

Työllisyysasiainsihteeri 
Anne Ruotsalainen
puh. 050 561 3746

Sähköposti: 
etunimi.sukunimi@uusikaupunki.fi