Uudenkaupungin sivistys- ja hyvinvointikeskus

Nimikilpailu

TUNNETKO JO SIHYN? UUSI MONITOIMIJATALO KAIPAA NYT VIRALLISTA NIMEÄ

Uuteenkaupunkiin rakennetaan uusi sivistys- ja hyvinvointikeskus, joka nyt tunnetaan nimellä Sihy. Kutsuva ja inspiroiva monitoimijatalo kokoaa yhteen kaikki kaupunkilaiset vauvasta vaariin – oppimaan, harrastamaan, liikkumaan ja viihtymään. Nyt talolle pitää kuitenkin löytää näppärä nimi. Auta meitä ja kerro oma nimiehdotuksesi!

Kesällä 2024 valmistuva monitoimijatalo kokoaa kaikki alueen keskeiset palvelut saman katon alle. Päiväkodin, peruskoulun ja lukion lisäksi rakennukseen tulevat monipuoliset liikunta- ja kulttuuriharrastuksille tarkoitetut tilat sekä kaupunkiverstas. Rakennamme tulevaisuutta yhdessä ja kaikille kaupunkilaisille – siksi haluammekin kuulla sinun mielipiteesi rakennuksen tulevasta nimestä. Jätä meille nimiehdotuksesi mielellään perusteluiden kera. Kyselyn tuloksia hyödynnetään lopullisen nimivalinnan tekemisessä.

Nimikilpailu on päättynyt!

Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 5 kpl 100 euron lahjakortteja voittajan itse valitsemaan uusikaupunkilaiseen yritykseen.

Lisätietoja hankkeesta ja nimen valinnasta antaa sivistyspalvelujen erityisasiantuntija Inkeri Parviainen, inkeri.parviainen@uusikaupunki.fi tai puh. 050 568 6231.