Suomi
Uusikaupunki 400

Tapahtuman järjestäjälle

Uusikaupunki 400 logo

Uudenkaupungin kaupungin järjestämien virallisten juhlavuoden tapahtumien lisäksi myös yhdistysten, yritysten, seurojen ja järjestöjen on mahdollista järjestää omaa, juhlavuoteen liittyvää ohjelmaa vuoden aikana, sekä valmistaa juhlavuoteen liittyviä tuotteita. 

Logo

Uusikaupunki 400 -logoa on mahdollista käyttää juhlavuoteen liittyvien tapahtumien ja tuotteiden markkinoinnissa. Logon käytön graafisiin ohjeisiin voit tutustua täällä. Tarkistathan logon käyttöoikeuden sähköpostitse uusikaupunki400@gmail.com

Tapahtumat

Kaupungin lukuisia tapahtumia kasataan yhteen pitkin vuotta, joten muistathan käydä ilmoittamassa myös oman tapahtumasi kaupungin tapahtumakalenteriin täällä. Juhlavuoteen liittyviä tapahtumia tulemme nostamaan esille myös kaupungin markkinoinnissa. 

Tutustu myös Uudenkaupungin kaupungin tapahtumalupien ohjeisiin.

Tuotteet

Mikäli yrityksesi tai yhdistyksesi suunnittelee valmistavansa Uusikaupunki 400 -tuotteen, tarkistathan logon käyttöoikeuden sähköpostitse osoitteesta uusikaupunki400@gmail.com. Esittele lyhyesti ideasi, tuotteen käyttötarkoitus ja logon käyttö tuotteessa.