Suomi
Uusikaupunki 400

Uusikaupunki 400

Uusikaupunki 400
Uusikaupunki viettää 400-vuotisjuhlaansa vuonna 2017, samana vuonna kuin Suomi täyttää 100 vuotta.

Kaupunki järjesti syntymäpäivänään 19.4.2017 virallisen 400-vuotispäätapahtuman, mutta haluamme kannustaa yrityksiä, yhdistyksiä, oppilaitoksia, urheiluseuroja, kotiseutuyhdistyksiä sekä taiteilijoita järjestämään koko vuodelle iloisia ja toiminnallisia juhlavuoden tapahtumia.

Juhlavuoden virallisia tuotteita on myynnissä kaupungin eri toimipisteissä, kuten matkailutoimistossa, kirjastossa ja museossa. Myös monet yritykset ovat valmistaneet myyntiin omia juhlatuotteitaan ja monenlaista koko perheen puuhaa ja tekemistä on tiedossa koko vuoden ajaksi. 

Kannattaa kurkistaa kaupungin tapahtumakalenteriin, josta löytyy paljon nähtävää ja koettavaa koko vuoden ajan.

Rutkasti vinkkejä näkemiseen ja tekemiseen löydät myös Uudenkaupungin matkailun verkkosivuilta.

Uusikaupunki on tällä hetkellä valtakunnallisesti kovassa nousukiidossa ja monen huulilla. Valmet Automotiven positiivisten rekrytointiuutisten lisäksi kaupunki on ollut esillä mediassa juhliessaan tänä vuonna 400-vuotispäiviään.
...

Uusikaupunki täytti pyöreät 400 vuotta keskiviikkona 19.4. Pitkään valmisteltuun juhlapäivään osallistui yhteensä tuhansia ihmisiä.

Syntymäpäivän aamu valkeni kaupungissa keväisen aurinkoisena....

Maaliskuussa Uudessakaupungissa pääsee osallistumaan jälleen monenlaisiin kulttuuri- ja urheilutapahtumiin sekä näyttelyihin ja historiallisiin luentoihin. Erityisen runsaasti kevättä kohti mentäessä on tarjolla musiikkielämyksiä kaiken...

Semmarit
Uusikaupunki täyttää 400 vuotta keskiviikkona 19.4.2017. Tuona päivänä valjastamme koko kaupungin juhlahumuun ja kutsumme mukaan juuri SINUT!

Juhlapäivä on täynnä monipuolista, kaikille avointa ohjelmaa. Päivä alkaa jo...
Uusikaupunki 400

Helmikuu tarjoilee kaupunkilaisille monipuolisesti kulttuuria. Erilaiset näyttelyt, luennot ja keskusteluillat sävyttävät lopputalven tapahtumakattausta, mutta tarjolla on toki runsaasti myös urheilua, teatteria ja paljon muuta....

Uudenkaupungin ilotulitus
Keräämme talteen vuoden 2017 muistoja Uusikaupunki 400 -juhlallisuuksista. Olitko mukana Uudenkaupungin juhlavuoden avauksessa uuden vuoden aattona? Onko sinulla kuvia tai videoita juhlasta?

Teemme kaupunkilaisten ja muiden vieraiden...