Uudenkaupungin uimahalli
Uimahalli

Haimion ja Pyhämaan Uimakoulut!

Uudenkaupungin nuoriso- ja liikuntatoimi järjestää alkeis- ja jatkouimakoulun Haimion ja Pyhämaan uimarannoilla 3.7. – 14.7.2017.
Haimio: klo. 9:30 - 11:30 & Pyhämaa: klo. 13:00 - 15:00.

Ryhmiin ovat tervetulleita kaikki 5 vuotta täyttäneet.
Uimakoulun hinta on 30 €/lapsi, sisar-alennus 5€.

Tiedustelut: uimaopettaja@uusikaupunki.fi

Käytännön asioita uimakoulun onnistumiseksi:
  • Uimaopettajat jakavat ensimmäisellä kerralla oppilaat alkeis- ja jatkoryhmiin.
  • Uimakoulussa on mahdollisuus suorittaa SUH:in uimamerkkejä ja matkauinnin pinssejä. Merkit ovat maksullisia, 3 €/kpl.
  • Rannalle kannattaa ottaa sään mukainen varustus, kylmällä säällä paljon lämmintä päälle. Rantaleikkejä varten ota mukaan kunnon juoksukengät.
  • Uimakoulun aikana pidetään evästauko, jolloin on mahdollista syödä omia eväitä.
  • Jos lapsella on jokin sairaus tai lääkitys, kertokaa tästä ilmoittautuessa. Tämä auttaa meitä toimimaan oikein mahdollisissa hätätapauksissa.
  • Mahdollisista poissaoloista olisi hyvä ilmoittaa opettajalle. Ilmoittakaa myös jos lapsi joutuu lopettamaan uimakoulun kesken.
  • Jos lapsi on ollut ennen uimakoulussa ja hänellä on uintikirja tai aapinen ottakaa se myös mukaan.
  • Jos lapsella on lupa jäädä rannalle uimakoulun jälkeen, ilmoittakaa siitä meille kirjallisesti, väärinkäsitysten välttämiseksi.
  • Viimeisenä päivänä uimakoulussa on oma lelu-päivä, silloin voi ottaa mukaan oman rantalelun.
  • Pidämme uimakoulun aikana myös vesipelastuspäivän, jolloin kaikki voivat kokeilla vaatteet päällä uimista. Joten varaathan tuolloin mukaan pitkät housut ja pitkähihaisen paidan tai t-paidan ja shortsit.
  • Uimaopettajien mukana kulkee ensiapureppu.
  • Uimaopettajien puhelinnumero: 050 – 557 9103. Kellonajat, jolloin varmimmin vastaamme: 8:00 - 9:30, 11:30 - 13:00 & 15:00 - 16:00.