Suomi
Kulttuuri ja vapaa-aika
Kulttuuri ja vapaa-aika

Tapahtumat

Nuorisopalvelut järjestää vapaa-ajan tekemistä nuorille erilaisiin tapahtumiin tai aktiviteettien pariin suuntautuvilla matkoilla ja retkillä. Yhteistyössä retkiä/matkoja toteuteaan usein myös nuorten vaikuttajaryhmien, nuorisovaltuuston ja nuorisofoorumin kanssa. Perinteisempiä retkien aiheita ja kohteita on ollut mm. laskettelumatka Himokselle, retki Elämä Lapselle!-konserttiin sekä lähiseudulle suunnatut mahdollisuudet päästä ajamaan cartingia tai pelaamaan värikuulasotaa.

Leireistä, retkistä ja matkoista tiedotamme, niiden ollessa ajankohtaisia, facebookissa, instagramissa, nettisivuillamme ajankohtaista osiossa, paikallislehdissä ym.

Seuraa siis ilmoittelua!

Katso mitä kivaa nuokkareilla tapahtuu: https://uusikaupunki.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/nuoriso/nuorisotalot
************************************************
Uudenkaupungin nuorisopalvelut
järjestävät hiihtismatkan
Lempäälän Ideaparkkiin ja Zonesiin
19.2.2019
 
Matkalle mahtuu mukaan 50 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Matkaan pääsevät kaikki 6 lk – 9 lk. Päivän aikana on mahdollista tehdä ostoksia Ideaparkissa ja/tai mennä seikkailemaan Zoneen.

Matkan hinta on 5 € sisältäen bussimatkan, jokainen lähtijä hankkii halutessaan itse Zone rannekkeen. Matka tulee maksaa uimahallin kassalle viimeistään 11.2.2019, jotta oma paikka varmistuu.

Matkaan lähdetään klo 8.00 uimahallin pihalta, Kalannin SEOlta on mahdollista tulla kyytiin. Paluumatka starttaa Lempäälästä klo 17.00, Paluu uimahallin pihaan noin 20.00 (Kalannin kautta)

Tapahtuma on päihteetön.
Tutustu Zoneen täällä: https://zonesbysarkanniemi.fi/info/hyva-tietaa/

Lisätietoja tapahtumasta: nuorisokuraattori Katriina Rauman puh. 050 383 5305
 
Ilmoittaudu viimeistään 10.2.2019 alla olevasta linkistä:
https://link.webropolsurveys.com/EP/E5308A21A149BE86