Lähikuva nopeustestipelistä.
Nuoriso

Etsivä nuorisotyö
Etsiväntyön palvelut on suunnattu alle 29-vuotiaille nuorille aikuisille. Tavoitteena on auttaa nuoria löytämään oikeat palvelut opiskelun, työn ja toimeentulon turvaamiseksi. Etsivän nuorisotyöntekijän kanssa voit selvitellä elämäntilannettasi, suunnitella tulevaisuuttasi ja yhdessä pohtia tarvitsemiasi palveluita.
 

Etsivä nuorisotyö on sinua varten kun:

  • opinnot ovat keskeytyneet
  • etsit työharjoittelu-, työ- tai opiskelupaikkaa
  • olet vailla asuntoa
  • tarvitset apua arkeen tai asioiden hoitoon
  • kaipaat tukea elämässä ja tulevaisuuden suunnittelussa
  • haluat vain juttuseuraa
Etsiviin nuorisotyöntekijöihin voi ottaa yhteyttä myös nuoren huoltaja tai muu tukiverkosto, jos nuoren elämänhallintaan tai tulevaisuuden suunnitteluun kaivataan ammatillista palveluohjausta. Palvelu on luottamuksellista, sinun tarpeistasi lähtevää ja maksutonta!

Yhteyttä voi ottaa myös sivustolla: Etsivä - Etusivu (yhteysetsivaan.fi)

Etsivän nuorisotyön toimintamuodot

Etsivän nuorisotyön työmuotoja ovat palveluohjaus, yksilöohjaus, verkostoyhteistyö, kotikäynnit ja nuoren tukeminen elämän eri osa-alueilla. Etsivä nuorisotyöntekijä tapaa nuorta kartoittaen tämän elämäntilannetta ja tulevaisuuden odotuksia. Tämän pohjalta mietitään yhdessä asiakkaan kanssa tukitoimet ja palvelumuodot, joita hän tarvitsee. Etsivä nuorisotyö on nuoren tukena niin kauan kuin nuori itse kokee tarpeelliseksi. Etsivän nuorisotyön asiakkuudessa tavoitteena on hoitaa yhdessä nuoren kanssa kaikki virastoasioinnit kuntoon. Tässä työssä teemme yhteistyötä alueen palveluntarjoajien kanssa. Etsivän nuorisotyöntekijän kanssa on mahdollista sopia tapaaminen ottamalla yhteyttä.

Yhteistyökumppaneille!

Etsivä nuorisotyö voi olla mukana ryhmätoiminnassa jota sinä järjestät omille asiakkaillesi. Tai jos koet jonkin nuoriso- tai nuorten aikuistenryhmän kaipaavan ryhmätoimintaa, voimme me olla mukana kanssasi sitä järjestämässä. Ollaan yhteydessä!
Etsivä nuorisotyö
Koulupolku 5
23500 Uusikaupunki

Marko Laihinen
puh. 044 705 5620

Titta Brunou
puh. 050 383 0891

etsiva.nuorisotyo@uusikaupunki.fi

Etsivä nuorisotyö Facebookissa
Etsivä nuorisotyö Instagramissa

Etsivää nuorisotyötä tukemassa:
Logo aluehallintovirasto