Suomi
Liikunta

Haastepyöräily

Uudenkaupungin nuoriso- ja liikuntapalvelut haastaa kaupungin asukkaat Haastepyöräily -kampanjaan

Toukokuussa (1.5.-31.8.2019) alkaa taas jo perinteeksikin tullut Haastepyöräily -kampanja. Koulu- ja työmatkapyöräily sekä harrastepyöräily ovat edelleen tärkeä osa Haastepyöräilyä, mutta tämän vuoden teemana on perhepyöräily. Kampanjan järjestää yhteistyössä Lounais-Suomen Liiku ry, liikuntapalvelut ja Vakka-Suomen Latu ry.

Haastepyöräilykampanjan viime vuoden uudistus oli mobiilikirjaus, joka on myös tänäkin vuonna kirjausvihkoon kirjauksen ja nettikirjauksen rinnalla.

Miten osallistut Haastepyöräilyyn
 
Pyöräilykortteja voi hakea Kalannin K-kaupasta, Lokalahden K-kaupasta, Pyhämaan kyläkaupasta, Passarista ja uimahallilta. Palautuslaatikot löytyvät Lokalahden kirkon parkkipaikalta, Pyhämaan kaupalta ja Kalannin vanhan kunnantalon risteyksestä. Kortit voi myös palauttaa passariin tai uimahallille. Yhteen laatikkokirjaukseen oikeuttava pyöräilymatka on 10 km, mutta netti- ja mobiilikirjaukseen voi kirjata muunkin pyöräilemänsä matkan.

Haastepyöräilyn isona uudistuksena on ollut mobiilikirjaus, jolla tavoitellaan nuoria ja nuoria aikuisia mukaan kampanjaan, sekä mobiilisovellus toivottavasti myös helpottaa ja lisää kirjausten tekemistä kaiken ikäisillä. Mobiilisovelluksen voi tallentaa kännykkään ja Haastepyöräilykuvakkeen voi ottaa työpöydälle, josta saa helposti ja nopeasti tehtyä kirjauksen.

Tarkemmat kampanjan tiedot sekä netti- ja mobiilikirjausohjeet löytyvät osoitteesta www.liiku.fi/haastepyoraily.

Kampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan palkintoja ja 3 eniten polkenutta palkitaan.

*****************************
Kampanjan aloitustapahtuma on 2.5.
 
Yhteispyöräily Karhuluotoon lähtee uimahallin pihalta klo 17.00. Matkaa pyöräilylle kertyy n. 15 km. Karhuluodossa on kaikille pyöräilijöille mehutarjoilu ja arvonta. Mukaan liikuntapalveluista lähtee Lotta Huuhtanen ja Outi Soininen.
 
Nyt kannattakin ottaa ajoissa kulkupeli esille ja tehdä siihen kunnon keväthuolto sekä kiillottaa kypärä ennen kampanjan alkua. Turvallista kampanjaa!
 
Lisätietoja liikuntapalveluista, puh. 050 383 5303