Suomi
Liikunta

Haastepyöräily

Uudenkaupungin liikuntapalvelut on mukana Haastepyöräily -kampanjassa vapusta juhannukseen (1.5.-27.6.).
Poikkeustilanteesta johtuen Haastepyöräilyssä ei ole laatikkokirjausta tänäkään vuonna.
Ilmainen mobiilisovellus kerää ja tallentaa henkilön omat pyöräilyt sekä lähettää ne suoraan Haastepyöräily sivun kuntarankingiin.

Perinteinen Haastepyöräily -kampanja haastaa lounais-suomalaiset pyöräilemään. Lounais-Suomesta löytyy paljon pyöräteitä harrastepyöräilyyn, sekä luonto ja monipuoliset maastot antavat mahtavat puitteet maasto- ja retkipyöräilyyn! Kampanjan tavoitteena on kannustaa kaiken ikäisiä ja kuntoisia kuntalaisia pyöräilemään oman kunnan alueella, sekä samalla kisailla omassa sarjassa muita kuntia vastaan.

Korona-aika on lisännyt pyöräilyä, mutta on hyvä seurata viranomaisten antamia määräyksiä ja ohjeita. Muistetaan välttää mm. lähikontakteja muihin, sekä pyöräilyä on hyvä suosia yksin tai oman perheesi kanssa.

Ilmainen mobiilisovellus löytyy nyt sovelluskaupoista
 
Mobiilisovellus on käyttäjille ilmainen sovellus, joka kerää ja tallentaa henkilön omat pyöräilyt, sekä lähettää merkatut kilometrit suoraan Haastepyöräilysivun kuntarankingiin, josta näkee pyöräilymäärät kunnittain reaaliajassa. Kuntakisassa on nyt kolme sarjaa, alle 5000 asukkaan, sekä alle ja yli 10 000 asukkaan sarjat.
Mobiilisovellus löytyy nyt myös sovelluskaupoista eli Google Play ja App Store -kaupoista.

Tarkemmat kampanjan tiedot löytyvät osoitteesta www.liiku.fi/haastepyöräily

Täältä löydä: mobiilikirjausohjeet

Liikuntapalveluiden kokoama Lähde pyöräilemään! -vinkit löydät:
https://uusikaupunki.fi/liikuntavinkit

Pyöräilyreittejä löydät myös Luontoon.fi sivustolta

haastepyöräily mainos