Suomi
Liikunta

#UkiLiikkuu

#UkiLiikkuu- Aktiivisemman arjen ohjelma

Ole mukana rakentamassa aktiivisempaa arkea Uuteenkaupunkiin.

Kysely on päättynyt, kiitos vastanneille!
Arvonta on suoritettu ja voittajiin on otettu yhteyttä henkilökohtaisesti.
 
****

Uuteenkaupunkiin lähdetään rakentamaan liikkumisen edistämisen ohjelmaa. Ohjelman tarkoituksena on mahdollistaa uusikaupunkilaisille aktiivisempi elämä liikkumisen ja liikunnan avulla, näin luodaan perustaa kaupunkilaisten hyvälle elämälle.

Tavoitteena on luoda viihtyisä kaupunki, jossa jokaisella on mahdollisuus harrastaa ja liikkua.

Ohjelma tulee linjaamaan ja tukemaan liikuntapalveluiden sekä muiden liikkumista edistävien toimijoiden työtä sekä vahvistamaan eri tahojen yhteistyötä. Ohjelman sisältö tuo pitkäjännitteisyyttä niin toimintaan kuin päätöksentekoon.

Liikuntapalvelut valmistelee liikkumisohjelmaa osallistaen asukkaita ja kaupungin eri toimijoita. Ohjelma valmistuu alkuvuodesta 2021.
UUDENKAUPUNGIN LIIKKUMISOHJELMAN VALMISTELU ON KÄYNNISSÄ, TULE VAIKUTTAMAAN LOPPUTULOKSIIN!
 
Uudessakaupungissa valmistellaan #UkiLiikkuu – Aktiivisemman arjen -liikkumisohjelmaa. Liikkumisohjelman tarkoituksena on mahdollistaa liikkumisen ja liikunnan avulla uusikaupunkilaisille aktiivisempaa elämää.
 
Ohjelman tavoitteet ja toimenpiteet rakentuvat kuntalaiskyselyiden, tutkimusten ja workshop -työskentelyiden pohjalta. Joulukuussa toteutetaan kolmen workshopin osallistava työvaihe. Näissä etsitään keinoja lasten, nuorten ja ikäihmisten sekä seurojen näkökulmista. Teemoihin tartutaan pienryhmäkeskustelujen ja ryhmätyöskentelyn avulla.
 
Workshopeihin ovat tervetulleita kaupungin asukkaat ja yhteistyötahot. Tavoitteena on koota
yhteen uusikaupunkilaisia toimijoita seuroista ja muista yhdistyksistä, yrityksistä ja kaupungin organisaatioista
sekä etsiä yhdessä keinoja tuleville vuosille liikkumisen lisäämiseksi Uudessakaupungissa.
Samalla vahvistetaan eri toimijoiden yhteistyötä ja verkostoja.
 
Joulukuun workshopit ovat tärkein osa valmistelutyötä. Paikalla ovat Uudenkaupungin parhaat asiantuntijat – SINÄ ja muut, jotka toimitte eri ikäisten ihmisten kanssa niin työssänne kuin harrastuksissannekin. Tule vaikuttamaan lopputuloksiin!
 
Workshopit ja niiden ajankohdat:
  • Ikääntyvien liikkumisesta vastaavat/kiinnostuneet tahot (ikäihmiset, yhdistykset, kaupungin toimijat, jne.) keskiviikko 2.12. klo 8.30 –11.30, Demotila
Ilmoittautuminen viimeistään 25.11.:
https://link.webropolsurveys.com/EP/98F2B3934B0E64D8
  • Lasten, alle 12 v. liikuttajat ja lasten liikkumisesta vastaavat/kiinnostuneet (päiväkodit, alakoulut, terveydenhuolto, seurat ja muut yhdistykset, jne.) keskiviikko 2.12. klo 12.30–15.30, Demotila
Ilmoittautuminen viimeistään 25.11.:
https://link.webropolsurveys.com/EP/958719FC72C87066
  • Nuorten liikkumisesta vastaavat/kiinnostuneet tahot (nuoret, koulut, nuorisovaltuusto, seurat, yhdistykset, jne.) torstai 3.12. klo 12.30–15.30, Demotila
Ilmoittautuminen viimeistään 25.11.:
https://link.webropolsurveys.com/EP/7C0D425FAA39CEDD
 
Kaikki workshopit pidetään Demotilassa. Käytössämme on sekä iso tila että kaikki pienemmät ryhmätyöskentelytilat. Näin pystymme huolehtimaan turvaväleistä, huomioiden maskisuositukset.
 
Lisätietoja: Heidi Vuori Liikuntapalvelujen vastaava puh. 050 552 5432 heidi.vuori@uusikaupunki.fi

Lisätietoja:

Heidi Vuori
Liikuntapalvelujen vastaava
puh. 050 552 5432
heidi.vuori@uusikaupunki.fi