Suomi
Liikunta

Liikuntapaikkavaraus

Tästä Julius-varausjärjestelmään

Liikuntasalit

Uudessakaupungissa on 14 sisäliikuntatilaa, jotka soveltuvat kokonsa ja varusteluidensa puolesta monipuolisesti erilaiseen liikuntaan. Salikohtaisessa esittelyssä voi tustustua jokaiseen saliin ykstyiskohtaisemmin.

Yleistä liikuntasaleista

Liikuntapalvelut hoitaa ja hallinnoi opetuskäytössä olevien koulujen liikuntasalien käyttöä arkisin klo 16-22, lauantaisin ja sunnuntaisin sekä kesäisin. Haapaniemen ja Seikowin liikuntasalit ovat käytössä klo 8-22.

Vakiovuorojen hakuaika on vuosittain toukokuun loppuun mennessä ja vuorot myönnetään kesäkuussa.
Kaikki vakiovuorot on haettava Liikuntasalien vakiovuorohakemus -lomakkeella.
Vapaita liikuntasalivuoroja voi hakea ympäri vuoden.

Liikuntasalien käyttö on joka tunnin osalta maksullista. Myös turnaukset, pelit ja ottelut ovat maksullisia (vakiovuorohinta). Hintoihin lisätään voimassaoleva alv, paitsi yhdistyksillä alv sisältyy hintaan. Paikallisten yhdistysten järjestämissä konserteissa, messu- ja kirpputoritapahtumissa jne. tunnin hinta on vakiovuorohinta koko varauksen ajalta.

Urheilukentät ja jäähalli

Julius varausjärjestelmän kautta pystyy varaamaan myös jäähallin ja urheilukenttien vuoroja. Järjestelmässä on 12 Uudenkaupungin ulkokenttää.

Liikuntasalivuoron hakeminen

Liikuntasalivuoroa haetaan varausjärjestelmän avulla, jonne kirjaudutaan omilla tunnuksilla. Tästä Julius-varausjärjestelmään
Tästä Julius ohjeet

HUOM! Liikuntapalveluiden pitää hyväksyä varaushakemus ennen kuin salivuoro on käytettävissä (salivuorojen hyväksynnät arkipäivisin).
 

Salien tiedustelut (arkipäivisin)
Outi Soininen
puh. 050 383 5303

Heidi Vuori
puh. 050 552 5432