Suomi
Liikunta

Liikunta

******

Yleinen maskisuositus Uudenkaupungin hyvinvointi- ja vapaa-aikapalvelujen yleisötiloissa ja -tapahtumissa

Koronaepidemian ehkäisytoimia vahvistetaan Uudessakaupungissa suositusten mukaisesti.
Varsinais-Suomen alueellinen koronaa ehkäisevä työryhmä linjasi tiistaina 6.10., että koko maakunta on koronapandemian kiihtymisvaiheessa.
Kasvomaskin käyttöä suositellaan nyt kaikissa julkisissa sisätiloissa ja yleisötilaisuuksissa. Maskia tulee käyttää tilanteissa, joissa lähikontakteja ei voi välttää.

Liikuntapalveluiden kaikissa yleisissä tiloissa sekä pukeutumistiloissa suositellaan kasvomaskien käyttöä.
Ryhmissä ja asiakaspalvelutilanteissa, joissa lähikontakteja ei voida välttää, henkilökunta käyttää aina maskia ja myös asiakkaita suositellaan käyttämään.
Toivomme, että kaikki tapaamiset sovitaan ennakolta työntekijöiden kanssa.

******
Tervetuloa liikuntapalvelujen sivuille!

Sivuilla voit tutustua liikuntapalveluihimme ja muuhun toimintaan. Täältä löydät myös kattavat tiedot kaupungin ylläpitämistä liikuntapaikoista.
Liikuntapalvelut lisää liikuntapalveluja luomalla liikunnan harrastamista sekä muuta terveyttä edistävää fyysistä aktiivisuutta niin, että mahdollisimman moni uusikaupunkilainen liikkuu haluamallaan tavalla ja tasolla.

Tavoitteena on tuottaa uusikaupunkilaisille mielekkäitä ja tarkoituksen mukaisia liikuntapalveluja. Laadukkaita ja monipuolisia palveluja tuottamalla ja niistä tehokkaasti tiedottamalla mahdollistetaan kaikkien kaupunkilaisten ohjautuminen tarjolla olevien palvelujen pariin. Tärkeänä osana palvelujen tuottamista on yhteistyö eri tahojen kanssa.

Ota myös seurantaan somessa: #ukiliikkuu. Sitä kautta näet somessa mitä kaikkea meillä on käynnissä!
 
#UkiLiikkuu - Aktiivisemman arjen ohjelma

Ole mukana rakentamassa aktiivisempaa arkea Uuteenkaupunkiin.

Vastaa kyselyyn ja vaikuta: https://uusikaupunki.fi/ukiliikkuu
 ...
Uudenkaupungin seurafoorumi on perustettu syksyllä -19. Toiminnan tavoitteena on lisätä sekä seurojen välistä että seurojen ja kaupungin välistä yhteistyötä. Seurafoorumin ei ole valittu tiettyjä jäsenseuroja, vaan edustus kaikista kaupungin...

Vuoden seuratyöntekijäksi voi ehdottaa henkilöä, joka on tehnyt tai tekee edelleen merkittävää liikunnan taustatyötä Uudessakaupungissa. Henkilö voi olla seuran puheenjohtaja, sihteeri, rahastonhoitaja, nuorisovetäjä/-ohjaaja, lipunmyyjä,...

Koronaepidemian ehkäisytoimia vahvistetaan Uudessakaupungissa suositusten mukaisesti. Varsinais-Suomen alueellinen koronaa ehkäisevä työryhmä linjasi tiistaina 6.10., että koko maakunta on koronapandemian kiihtymisvaiheessa. Kasvomaskin käyttöä...

Uudenkaupungin hyvinvointi- ja vapaa-aikapalvelut -palvelukeskus aloitti vuoden 2019 alusta. Tämän jälkeen uuden palvelukeskuksen yksiköt henkilöstöineen ovat ennakkoluulottomasti luoneet uutta yhteistä toimintaa, lisänneet yhteistyötään ja...

SEURAFOORMI 27.10. klo 17.30 – 19.00 demotilassa

...