Kulttuuri ja vapaa-aika

Esillä Crusellin Liljelund-hallissa nyt

Pentti Peura: Mereni -  Rantani

12.2.2018 Crusellin alakerran näyttelytilassa avautui raumalaisen taiteilija Pentti Peuran taidenäyttely. Meri- ja saaristoaiheisessa näyttelyssä on esillä kaikkiaan yli 50 maalausta. Pentti Peura maalaa nykyään pääasiassa akryylitekniikalla. Uudenkaupungin näyttelyn aiheet koostuvat pääasiassa rannikko- ja merimaisemista, erityisesti Lyökin pohjoissaaristo on taiteilijalle tuttu.

Näyttely on esillä 15.3.2018 saakka ti-pe 10-17 ja su 12-16.

Taiteilija Pentti Peura on itse esittelemässä näyttelyään avauspäivänä maanantaina 12.2. klo 10-17 ja sen lisäksi aina perjantaisin ja sunnuntaisin näyttelyn avoinnaoloaikoina.
Näyttelyyn on vapaa sisäänpääsy.

Kullervontie 11A, Uusikaupunki

Liljelund-hallin näyttelyt 2018

• tammi-helmikuussa: Vakka-Suomen valokuvaajien näyttely
  • helmi-maaliskuussa: Pentti Peura, taidenäyttely Mereni, rantani
  • maalis-huhtikuussa: Tapani Piirto, Ilon hetkiä
  • huhti-kesäkuussa: Vakkaopiston kevätnäyttelyt, lasten- ja nuorten kuvataidekoulun näyttelyt
  • syyskuussa: Rauman taiteilijaseuran näyttely
  • lokakuussa: Vakka-Suomen taideyhdistyksen vuosinäyttely
  • marras-joulukuussa: Lapuan taideyhdistyksen näyttely

Crusellin Liljelund-halli

Käyntiosoite:
Kullervontie 11A, 23500 Uusikaupunki
Postiosoite:
Näyttelytilaan osoitettu posti: Uudenkaupungin museon toimisto, Myllykatu 10, 23500 Uusikaupunki
Aukioloajat:
Näyttelyiden aikana tila on pääsääntöisesti avoinna ti-pe 10-17 sekä su 12-16 (poikkeukset mahdollisia).
Museon toimisto
museo@uusikaupunki.fi