Kulttuuri ja vapaa-aika

Avajaiset 29.8. klo 18
Avoinna 30.8.-27.9.2019

Avoinna ti-pe 10-17 ja su 12-16

Joka viides on yksinäinen toisinaan, joka kymmenes usein.

Senni Aleksandra ja Liisa Tarleena Öhman rakentavat tekstiili-, video-, kollaasi- ja äänitaiteen keinoin tilallisia teoksia yksinäisyydestä, kohtaamattomuudesta ja kaipauksesta.

Senni Aleksandra on valmistunut Tampereen ammattikorkeakoulusta kuvataiteilijaksi 2016. Hän valmistaa installaatioita, käyttäen teoksissaan kierrätystekstiiliä, valokuvaa, kirjontaa ja ääntä. Useimmissa teoksissaan hän käsittelee ihmiskehoa ja -mieltä, muotokuvan keinoin.

Liisa Tarleena Öhman tekee kollaaseja, installaatioita ja performatiivista videotaidetta. Hän tutkii töissään erityisesti ihmisen suhdetta omaan yksityisyyteensä ja häntä lähimmin ympäröiviin tiloihin. Liisa Tarleena Öhman on valmistunut kuvataiteilijaksi Tampereen ammattikorkeakoulusta vuonna 2016.

Loppuvuoden näyttelyt:

Vakka-Suomen taideyhdistyksen vuosinäyttely, avajaiset 3.10. klo 18. Teemana 2 väriä

marras-joulukuussa: Marjo Haapasalo ja Piritta Kämi
joulu-tammikuu (2020): Moninaiset-ryhmä

Crusellin Liljelund-halli

Käyntiosoite:
Kullervontie 11A, 23500 Uusikaupunki
Postiosoite:
Näyttelytilaan osoitettu posti: Uudenkaupungin museon toimisto, Myllykatu 10, 23500 Uusikaupunki
Aukioloajat:
Näyttelyiden aikana tila on pääsääntöisesti avoinna ti-pe 10-17 sekä su 12-16 (poikkeukset mahdollisia).
Museon toimisto
museo@uusikaupunki.fi