Kulttuuri ja vapaa-aika

Esillä Crusellin Liljelund-hallissa nyt

Kulttuurikeskus Crusellin Liljelundhallissa on 8.1.-8.2.2019 avoinna kahden nuoren taiteilijan näyttely Kuvan kieli.
Sanna Kärkkäinen ja Ronja Hanhioja ovat kolmannen vuosikurssin Kuvataideopiskelijoita Kankaanpään taidekoulusta.

Kärkkäisen pääasiallinen tekniikka on öljyvärimaalaus, mutta näyttelyssä on häneltä esillä myös grafiikkaa.

Hanhiojalta näyttelyssä on esillä akryylimaalauksia sekä yhdistelmätekniikkatöitä.

Molemmat taiteilijat työskentelevät intuitiivisesti ja molempien taiteessa väri on oleellinen osa teosta. Näyttely on kooste molempien taiteilijoiden töistä matkalla kohti kuvataiteilijuutta.

Näyttely on avoinna 8.1.-8.2.2019 välisen ajan Crusellin Liljelundhallissa, joka on avoinna tiistaista perjantaihin klo 10-17 ja sunnuntaisin klo 12-16.
HUOM! perjantaina 19.1.2019 näyttely on avoinna ainoastaan klo 10-13 välisen ajan.

• helmi-maaliskuussa: Art Point ry
  • maalis-huhtikuussa: Titanic - Niilo Haranto
  • huhti-kesäkuussa: Vakkaopiston kevätnäyttelyt, lasten- ja nuorten kuvataidekoulun näyttelyt
  • syyskuussa: Senni Aleksandra ja Liisa Öhman
  • lokakuussa: Vakka-Suomen taideyhdistyksen vuosinäyttely
  • marras-joulukuussa: Marjo Haapasalo ja Piritta Kämi
  • joulu-tammikuu (2020): Moninaiset-ryhmä

Crusellin Liljelund-halli

Käyntiosoite:
Kullervontie 11A, 23500 Uusikaupunki
Postiosoite:
Näyttelytilaan osoitettu posti: Uudenkaupungin museon toimisto, Myllykatu 10, 23500 Uusikaupunki
Aukioloajat:
Näyttelyiden aikana tila on pääsääntöisesti avoinna ti-pe 10-17 sekä su 12-16 (poikkeukset mahdollisia).
Museon toimisto
museo@uusikaupunki.fi