Lyhtyjen yön esitys. Kaksi kitaristia ja laulaja esiintyvät yleisölle puistossa.
Kulttuuri

Kulttuuriavustukset

Toimitko kulttuurin kentällä? Uudenkaupungin kaupunki tukee paikallisia toimijoita aktiivisen kulttuurielämän ylläpitämiseksi.

Uudenkaupungin hyvinvointi- ja vapaa-aikalautakunta myöntää vuosittain avustusta kaupungin kulttuuritoimintaa edistäviin ja monipuolistaviin tarkoituksiin. Kulttuuritoiminnalla tarkoitetaan eri taidemuotojen harrastamista ja harjoittamista, taidepalveluiden käyttöä ja monipuolista tarjontaa, kotiseututyötä sekä paikallisen kulttuuriperinteen vaalimista. Avustuksista päättää hyvinvointi- ja vapaa-aikalautakunta.

Avustuksia voivat hakea esimerkiksi

  • orkesterit
  • kuorot
  • teatteriryhmät
  • kuvataidejärjestöt
  • kyläyhdistykset
  • yksittäiset toimijat

Avustukset on jaettu toiminta-, kohde- ja kyläkeskusten kulttuuriavustuksiin. Lisätietoja avustuksista löydät hakuohjeista.

Avustusten hakuaika ja maksaminen

Avustukset tulee hakea 15.3.-15.4.2022 välisenä aikana. Hakulomake sekä hakuohjeet löytyvät tämän sivun oikeasta laidasta. Lomakkeita ja ohjeita on saatavilla myös Palvelupiste Passarista, osoitteesta Rauhankatu 10. Koronatilanteesta johtuen toivomme hakemusten lähettämistä ensisijaisesti sähköisesti osoitteeseen kulttuuritoimisto@uusikaupunki.fi
Postitse lomakkeen voi lähettää Uudenkaupungin kulttuuripalveluihin, postiosoitteeseen Kullervontie 11A, 23500 Uusikaupunki.

Avustukset maksetaan hyväksyttyjen hakijoiden tilille 30.6. mennessä.
Avustusasioissa lisätietoja voit kysyä

Kulttuuripalvelujen vastaava
Petri Hatakka
puh. 0500 7430 73
petri.hatakka@uusikaupunki.fi

Kulttuurituottaja
Joni Pietiläinen
puh. 040 848 6404
joni.pietilainen@uusikaupunki.fi