Suomi
Kulttuuri ja vapaa-aika
Kulttuuri ja vapaa-aika

Yhdistys- ja järjestöyhteistyö Uki

KATSE TULEVAISUUTEEN -TYÖPAJA UUSIKAUPUNKILAISILLE
TI 27.4. KLO 18-20.30 - teams
 

Ravakka järjestää työpajan, jossa kartoitetaan tarpeita ja toiveita tulevalle EU-ohjelmakaudelle. Nyt on sinun vuorosi vaikuttaa siihen, mihin Leader-rahoitusta voidaan vuoden 2023 jälkeen käyttää. Ravakka järjesti tulevaisuustyöpajoja jo loppuvuodesta 2019, mutta Uudenkaupungin ja Pyhärannan osalta tilaisuuden jäivät odottamaan. Nyt on uusikaupunkilaisten vuoro tulla keskustelemaan oman kunnan tulevaisuudesta ja kehittämistarpeista.

Tilaisuuksissa kerrotaan myös, mitä Leader-tuella on jo saatu aikaan kunnissa sekä mihin yhteisöt ja yritykset voivat hakea tukea vuosina 2021-2022. Yhteistä kumppanuutta -hanke on mukana tilaisuudessa. 

Nyt kaikki lokalahtelaiset, kalantilaiset, pyhämaalaiset ja muut ukilaiset mukaan, haluamme kuulla mielipiteenne.
Ilmoittaudu mukaan viimeistään 25.4. sähköisellä lomakkeella (linkki).

----------------------------------------------​

YHTEISTÄ KUMPPANUUTTA -HANKE

Yhteistä kumppanuutta -hanke on Uudenkaupungin, Laitilan ja Pyhärannan kuntien yhteinen kaksivuotinen kehittämishanke, jonka keskeisenä tavoitteena on kehittää kuntien kesken hyviä yhdistysyhteistyön, kansalaisaktiivisuuden ja osallisuuden parantamisen käytäntöjä. Lisäksi tavoitteena on kuntien yhdistysyhteistyön kehittäminen Vakka-Suomen alueella ja yhteistyön tiivistäminen maakunnan järjestöfoorumin kanssa.

Uudenkaupungin kuntakohtaisena tavoitteena on viedä käytäntöön Meidän kaupunkimme -yhdistysohjelmaa ja luoda yhteistoiminnan rakenne yhdessä yhdistystoimijoiden kanssa ohjelman toimenpide-ehdotusten mukaisesti.

Yhteistä kumppanuutta -hanke on Uudenkaupungin kaupungin, Laitilan kaupungin ja Pyhärannan kunnan yhteishanke, joka on saanut rahoitusta Leader Ravakalta. Hanketta hallinnoi Uudenkaupungin kaupunki.

Hyvää oloa ja osallisuutta – ole mukana #olemukanaUki

 
Leader ravakan logo.
Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahaston logo.
Leader ravakan logo.
Yhteistä kumppanuutta -hankkeen logo.

Kevään 2020 poikkeusolokyselyn tulokset
Tiedoksi:

SPR Varsinais-Suomen piirin kysely järjestöjen tilasta

Liitteenä kooste Suomen Punaisen Ristin Varsinais-Suomen piirin kyselystä järjestöjen tilasta korona-aikana     varsinaissuomalaisille järjestöille.


Järjestökoordinaattori
Teija Pajula
040 149 5450
teija.pajula@uusikaupunki.fi

Järjestökoordinaattori toimii yhdistysten ja kuntien välisenä yhteyshenkilönä. Koordinaattori suunnittelee hankkeen toteutuksen yhteistyössä kuntien kanssa sekä organisoi ja toteuttaa suunnitelmat ja toimenpiteet.