Suomi
Kulttuuri ja vapaa-aika
Kulttuuri ja vapaa-aika

Yhdistys- ja järjestöyhteistyö Uki

Yhteistä kumppanuutta -hanke on Uudenkaupungin, Laitilan ja Pyhärannan kuntien kaksivuotinen hanke, jonka keskeisenä tavoitteena on kehittää kuntien kesken hyviä yhdistysyhteistyön, kansalaisaktiivisuuden ja osallisuuden parantamisen käytäntöjä. Lisäksi tavoitteena on kuntien yhdistysyhteistyön kehittäminen Vakka-Suomen alueella ja yhteistyön tiivistäminen maakunnan järjestöfoorumin kanssa.

Uudenkaupungin kuntakohtaisena tavoitteena on viedä käytäntöön Meidän kaupunkimme -yhdistysohjelmaa ja luoda yhteistoiminnan rakenne yhdessä yhdistystoimijoiden kanssa ohjelman toimenpide-ehdotusten mukaisesti.


Yhteistä kumppanuutta -hanke on Uudenkaupungin kaupungin, Laitilan kaupungin ja Pyhärannan kunnan yhteishanke, joka on saanut rahoitusta Leader Ravakalta. Hanketta hallinnoi Uudenkaupungin kaupunki.

Hyvää oloa ja osallisuutta – ole mukana #olemukanaUki

 
Leader ravakan logo.
Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahaston logo.
Leader ravakan logo.

Kysely poikkeusolojen vaikutuksesta kolmannen sektorin toimijoille

Poikkeustilanne vaikuttaa järjestöjen ja yhdistysten toimintaan, siinä missä jokaisen yksityiselämäänkin. Uudenkaupungin hyvinvointi- ja vapaa-aikapalvelut kartoittaa kyselyllä poikkeusolojen järjestötoiminnalle tuomia haasteita. Kyselyn tulosten pohjalta pyritään vastaamaan haasteisiin mahdollisimman hyvin.

Kyselyyn voi vastata 20.5. mennessä oheisen linkin kautta.

Vastaa kyselyyn
Järjestökoordinaattori
Yhteistä kumppanuutta -hanke
Petri Nyström
puh. 040 149 5450
petri.nystrom@uusikaupunki.fi

Järjestökoordinaattori toimii yhdistysten ja kuntien välisenä yhteyshenkilönä. Koordinaattori suunnittelee hankkeen toteutuksen yhteistyössä kuntien kanssa sekä organisoi ja toteuttaa suunnitelmat ja toimenpiteet.