Suomi
Kaupunki ja hallinto
Kaupunki ja hallinto

Viestintä

Uudenkaupungin viestinnän sivuilla voit seurata ajankohtaisia tiedotteita, ilmoitustauluamme, kuulutuksia sekä lähettää palautetta kaupungille. Sosiaalisen median sivulle olemme koonneet kanavia, joissa viestimme sosiaalisen median palveluja hyödyksi käyttäen. Tervetuloa seuraamaan Uudenkaupungin kuulumisia!

Vuoden 2017 suurimpia viestinnällisiä tavoitteita on kaupungin tunnettuuden kasvattaminen. Kaupunki tunnetaan entuudestaan autokaupunkina ja kauniina merenrannan puutalokaupunkina, mutta sen sijoittaminen kartalle - tänne lounaiselle rannikolle on välillä haasteellista ulkopaikkakuntalaisille.

Konkreettisia toimia ovat lisäksi kaupungin graafisen ilmeen uudistaminen,  uusittujen kotisivujen hyödyntäminen sekä sosiaalisen median kanavien suunnitelmallisempi käyttöönotto.

Vuosi  on myös Uudenkaupungin 400-vuotisjuhlavuosi!

UKI-400 promootioauto
Uusi Mercedes-Benz -promootioauto on erityisesti esillä erilaisissa tapahtumissa. Promootioautoa on tarkoitus pitää liikkeellä ahkeraan ja kaupungin edustajat voivat käyttää sitä mm. messuilla ja tilaisuuksissa. Auton konepellillä komeilee...
Myllymäen puisto
Uudenkaupungin virallinen Facebook-sivu Uusikaupunki - City of Uusikaupunki tavoittaa tällä hetkellä yli 1700 henkilöä. Sivu on koettu varsin tarpeelliseksi äkillisissä tilanteissa, joissa pitää pystyä viestimään kuntalaisille hyvin...