Suomi
Varhaiskasvatuksen katuteatterijuhla Uudenkaupungin syntymäpäivänä
Varhaiskasvatus

Varhaiskasvatus

Tavoitteena hyvinvoiva lapsi

Uudenkaupungin kaupunki tarjoaa lapsiperheille monimuotoisia ja laadukkaita varhaiskasvatuspalveluita. Tavoitteena on edistää alle kouluikäisten lasten tasapainoista kasvua, kehitystä ja oppimista yhdessä vanhempien kanssa.

Vanhemmat voivat hoitaa lapsiaan kotona tai valita perheen tarpeiden mukaisen päivähoitopaikan. Kaupunki järjestää varhaiskasvatusta päiväkodeissa, ryhmäperhepäiväkodissa ja perhepäivähoidossa.

Uudessakaupungissa on myös tarjolla yksityisiä päivähoitopaikkoja. Vanhemmat, jotka valitsevat yksityisen hoitopaikan, voivat saada yksityisen hoidon tukea ja siihen liittyvää kuntalisää tai hakea palveluseteliä.

Varhaiskasvatukseen kuuluu lisäksi esiopetus, joka alkaa sinä vuonna kun lapsi täyttää kuusi vuotta. Esiopetukseen osallistuvilla lapsilla on edelleen oikeus perheen tarpeen mukaiseen päivähoitoon.

Lapselle pyritään etsimään hoitomuoto, joka tukee lapsen kehitystä ja oppimista mahdollisimman hyvin.

Tutustu esitteeseemme
 

Lasten joulunajan lomat tulee ilmoittaa sähköisessä hoitoaikojen varauksessa mahdollisimman pian ja viimeistään 4.12.2017.
(Vanhempien eAsiointi)

Päiväkoti Merilintu päivystää 27.12.2017-05.01.2018.
Varhaiskasvatus järjesti yhdessä Nukketeatteri Piironginlaatikon kanssa katuteatterijuhlan Uudenkaupungin 400-vuotissyntympäivän kunniaksi 19.4.2017. Lapset kokoontuivat torille klo 9.30 ja yhdessä teimme tästä juhlasta ikimuistoisen!
...