Suomi
Varhaiskasvatuksen katuteatterijuhla Uudenkaupungin syntymäpäivänä
Varhaiskasvatus

Varhaiskasvatus

Seikowin päiväkoti

Tavoitteena hyvinvoiva lapsi

Uudenkaupungin kaupunki tarjoaa lapsiperheille monimuotoisia ja laadukkaita varhaiskasvatuspalveluita. Tavoitteena on edistää alle kouluikäisten lasten tasapainoista kasvua, kehitystä ja oppimista yhdessä vanhempien kanssa.

Vanhemmat voivat hoitaa lapsiaan kotona tai valita perheen tarpeiden mukaisen varhaiskasvatuspaikan. Kaupunki järjestää varhaiskasvatusta päiväkodeissa, ryhmäperhepäiväkodissa ja perhepäivähoidossa.

Uudessakaupungissa on myös tarjolla yksityisiä varhaiskasvatuspaikkoja. Vanhemmat, jotka valitsevat yksityisen hoitopaikan, voivat saada yksityisen hoidon tukea ja siihen liittyvää kuntalisää tai hakea palveluseteliä.

Varhaiskasvatukseen kuuluu lisäksi esiopetus, joka alkaa sinä vuonna kun lapsi täyttää kuusi vuotta. Esiopetukseen osallistuvilla lapsilla on edelleen oikeus perheen tarpeen mukaiseen varhaiskasvatukseen.

Lapselle pyritään etsimään hoitomuoto, joka tukee lapsen kehitystä ja oppimista mahdollisimman hyvin.


 

Myllymäen päiväkodin halipiiri
Varhaiskasvatuspalvelujen toimisto on suljettu toistaiseksi koronavirustartuntariskin vuoksi. Olemme siirtyneet etätyöhön ja meihin saa yhteyden sähköpostilla ja puhelimitse.

Varhaiskasvatuspaikan hakemiseen, hoidon tarpeen muutoksiin ym...
Mikäli lapsi tarvitsee varhaiskasvatuspaikan syksyn toimintakaudelle alkaen 1.8.2020, suosittelemme tekemään varhaiskasvatushakemuksen huhtikuun 19. päivään mennessä. Hakemus pyydetään tekemään sähköisenä...

Yhteystiedot


Palveluohjaaja, ohjaus ja lasten sijoittelu
Outi Lahti
puh. 050 383 5653
outi.lahti@uusikaupunki.fi

Toimistosihteeri, varhaiskasvatuksen asiakasmaksut ja kuntalisät
Tuula Damberg
puh. 050 420 5174
tuula.damberg@uusikaupunki.fi

Varhaiskasvatuksen johtaja