Suomi
  • Kuva Rauhanpuistosta Jouluvalaistuksessa

    Uusikaupunki

Tervetuloa yhdistysten ja seurojen edustajat mukaan Kumppanuuksilla hyvää elämää -iltaan
maanantaina 4.2.2019 klo 17.30 kulttuurikeskus Cruselliin.
 
Illan teemana Uudenkaupungin...

Kalannin kuntopolulla aloitetaan valaistuksen korjaus heti. Korjaajat sulkevat nauhoilla reitin.
Latu käyttökiellossa korjauksen
...
Venepaikkojen uudelleenvaraus kesälle 2019 on käynnistynyt 15.1.2019 edellisen vuoden varaajille ja varauksia voi tehdä 28.2.2019 klo 10.00 saakka.
Venepaikan...

Kulttuurikeskus Crusellin valmistumisesta tulee tammikuussa kuluneeksi 30-vuotta. Talon rakentaminen aloitettiin 4.5.1987 ja vihkiäisiä vietettiin tammikuussa 1989. Vuosittain Crusellissa...

Sosiaalinen media

Kulttuurikeskus Crusellin 30-vuotisjuhlaa vietetään tulevana viikonloppuna musiikin merkeissä! Perjantaina 18.1. lavalle astelee poptaivaan uusin tulokas Aleksanteri Hakaniemi ja lauantaina 19.1. sukelletaan Suomifilmien nostalgiseen maailmaan Heikki Kahilan johdolla. Lippuja molempiin konsertteihin voi ostaa ennakkoon Passarista sekä lippu.fi-palvelusta ja myyntipisteistä. Lipunmyynti ovella tuntia ennen konserttien alkua.
Uudenkaupungin liikuntapalvelut huomioi vuosittain vähintään SM-tasolla sijoittuneet uusikaupunkilaiset yksilöurheilijat ja joukkueet. Lisäksi valitaan vuoden junioriurheilija ja vuoden urheilija. Urheiluseuroja pyydetään toimittamaan esitykset huomioitavista urheilijoista tai joukkueista sekä vapaamuotoiset ehdotukset vuoden urheilijaksi 27.1. mennessä.
Lumista keskiviikkoaamua Uudenkaupungin ystävät! #snowywednesdaymorning #visituusikaupunki
Kaupunginvaltuusto on vuonna 2017 päättänyt toteuttaa uuden sivistys- ja hyvinvointikeskuksen elinkaarimallilla. Keskustelu ja tiedotustilaisuus kaupunkilaisille elinkaarimallista ja sen tarjoamista mahdollisuuksista rakentamisessa Viikaisten koulun auditoriossa (Viikaistenkatu 3) torstaina 10.1. klo 18.00. Tervetuloa!
Osallistu kotikaupunkisi vetovoimatutkimukseen! Onko kotikaupunkisi vetovoimainen? Entä onko se imagoltaan vireä, turvallinen tai omaleimainen? Uusikaupunki on yksi 55:stä suomalaisesta seutukaupungista. Seutukaupunki on oman seutunsa tai alueensa keskus. Seutukaupungit toteuttavat tammikuussa asukkailleen ”pehmeän vetovoimatutkimuksen”, jonka avulla selvitetään niihin liittyviä mielikuvia. Pääset arvioimaan oman kotikaupunkisi vetovoimaisuutta ja imagoa sekä naapuriseutukaupunkeja oheisen linkin kautta: https://innolinkresearch.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_dou78qIndaSUiP3 Tutkimuksen avulla autetaan kaupunkeja kehittämään niiden tunnettuutta ja vetovoimaa - ja sitä kautta elinvoimaa! Tutkimuksen toteuttaa Innolink. Lisätietoja tutkimuksesta antaa: Tutkimusoperaattori Ville Ottela, Innolink, puh. 010 633 0200
Ilmoittautuminen Vakka-Suomen kansalaisopiston keväällä alkaville kursseille on käynnissä! Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti verkkosivuilla tai soittamalla toimistoon puh. 050 420 5266 sen aukioloaikoina (ma-to klo 9-16, pe klo 9-15).
Kalannin seudun osayleiskaavaluonnos nähtävillä Passarissa, Virastotalolla ja verkkosivuillamme. Mahdolliset huomautukset luonnoksesta pyydetään toimittamaan 31.1.2019 mennessä.
Tänään 31.12. juhlitaan vuoden vaihtumista! Ilotulitteiden ampuminen on Uudessakaupungissa sallittua ilman erillistä lupaa 31.12.2018 klo 18.00 – 1.1.2019 klo 02.00 välisenä aikana. Keskustan alueella ja Myllymäellä Ilotulitus on kuitenkin kiellettyä.