Sakunkulman päiväkeskus

Varsinais-Suomen hyvinvointialue huolehtii 1.1.2023 alkaen alueen asukkaiden sosiaali- ja terveyspalveluista. Oikeat ja ajankohtaiset tiedot terveyspalveluista löydät hyvinvointialueen sivuilta. Uudenkaupungin kaupunki ei vastaa tällä sivustolla olevien tietojen oikeellisuudesta.

Sakunkulman päiväkeskus on uusikaupunkilaisten eläkeläisten kohtauspaikka. Tarjoamme ikäihmiselle paikan tavata ja olla yhdessä. Sakunkulma on avoinna arkisin klo 8.00-14.30

Harrastusmahdollisuudet

Sakunkulman Päiväkeskuksessa on laajat mahdollisuudet harrastaa. Järjestämme esimerkiksi kuntojumppaa, tuolijumppaa, keskustelupiirejä, muistijumppaa, käsityöpiirejä, laulukerhoa, pelikerhoja, bingoa, hengellistä piiriä ja niin edelleen. Järjestämme myös retkiä lähelle ja kauas.

Sakunkulmassa on kuntosali, jossa on modernit kuntosalilaitteet. Ohjausta järjestetään joka maanantai klo 13. Muuten kuntosali on ikäihmisten käytössä:

  • maanantaisin klo 8-14:30
  • tiistaisin klo 9-14:30
  • keskiviikkoisin klo 8-14:30
  • torstaisin klo 8-14:30
  • perjantaisin klo 8-14.30

Ohjaus ja neuvonta

Sakunkulma on myös ikäihmisten ohjaus- ja neuvontapaikka. Pyrimme tukemaan asiakkaitamme arkipäivän ongelmien, kuten yksinäisyyden, elämänmuutosten, perhetilanteen tai muiden elämää kuormittavien asioiden kanssa. 

Ateria, pyykki- ja hygieniapalvelut

Sakunkulmassa tuotetaan monipuolisia tukipalveluita, kuten esimerkiksi ateria-, pyykki- ja hygieniapalveluja. Parturi on paikalla muutaman kerran vuodessa. 

Välitämme myös kutsutaksikyytejä esimerkiksi asioimismatkoille, harrastuksiin, kyläreissuille ja terveyskeskukseen. Jos haluat tilata kyydin, soita klo 8-9 välillä numeroon 050 569 3989.

Asuminen

Sakunkulmassa on yhdeksän viehättävää rivitaloasuntoa, joihin annetaan tarvittaessa kotihoitoa palvelu- ja hoitosuunnitelman mukaan.

Muut palvelut

Teemme monipuolisesti yhteistyötä eri järjestöjen kanssa ja välitämme heidän tuotteitaan kuten esim. kuulolaitteiden pattereita, PEF-mittareita, adresseja jne.

Tilojamme vuokrataan iltaisin ja viikonloppuisin myös seuroille, yhdistyksille sekä yksityisille henkilöille. Saku on suosittu syntymäpäivien, ylioppilasjuhlien ym. juhlien viettopaikka.

Viikko-ohjelma

Maanantai
Hengellinen piiri klo 13.00
Ohjattu kuntosali klo 13.00
Ompeluseura klo 14.00

Tiistai
Tuolijumppa/kimppakävely klo 11.00
Tiistaipiiri/yhteislaulua klo 13.00

Keskiviikko
Miesten jumppa klo 10.00
Tuolijumppa klo 11.00
Bingo klo 12.30

Torstai
Tuolijumppa klo 11.00
Visailukisailu klo 12.30

Perjantai
Tuolijumppa klo 11.00
Murrepiiri klo 12.30

Tervetuloa viettämään Sakulle mukavaa päivää ja tapaamaan ikätovereita.