Tällä sivulla

Varsinais-Suomen hyvinvointialue huolehtii 1.1.2023 alkaen alueen asukkaiden sosiaali- ja terveyspalveluista. Oikeat ja ajankohtaiset tiedot terveyspalveluista löydät hyvinvointialueen sivuilta. Uudenkaupungin kaupunki ei vastaa tällä sivustolla olevien tietojen oikeellisuudesta.

Uudenkaupungin terveyskeskuspsykologi

Uudenkaupungin terveyskeskuspsykologi tarjoaa Uudenkaupungin ja Pyhärannan aikuisväestölle keskustelutukea, ohjausta ja neuvontaa erilaisissa elämän muutos-, kriisi- tai ongelmatilanteissa. Hän tukee mielen hyvinvointia myös ennaltaehkäisevin, selventävien keskustelujen avulla sekä suunnittelee ja toteuttaa mielenterveysongelmien hoitoa ja kuntoutusta. Hän työskentelee lisäksi osana lasten- ja kehitysvammaneuvolaa ja on mukana Uudenkaupungin kriisiryhmässä.

Psykologi tekee tarvittaessa psykologisia tutkimuksia.

Voit ottaa terveyskeskuspsykologiin yhteyttä, jos sinulla on esim.

  • vaikea elämäntilanne tai -kriisi
  • jaksamisen kanssa ongelmia
  • ahdistusta, masennusta, univaikeuksia tai pelkoja

Vehmaan, Taivassalon ja Kustavin terveyskeskuspsykologi

Vehmaalla, Taivassalossa ja Kustavissa terveyskeskuspsykologi tarjoaa psykologipalveluja neuvolaikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen, sekä perusasteen koulupsykologipalveluja.

Lastenneuvolasta, päivähoidosta ja koulusta voidaan ohjata psykologille. Voit myös itse ottaa yhteyttä psykologiin, lähetettä ei tarvita. Terveyskeskuspsykologin kanssa voit selvitellä esim. vanhemmuuteen, lasten kasvatukseen, kehitykseen, käytökseen ja oppimiseen liittyviä kysymyksiä.

Yhteystiedot

Palveluyksikön esimies Hanna Nieminen
Uudenkaupungin terveyskeskuspsykologi Elina Lahtinen, p. 040 480 8394
Taivassalon terveyskeskuspsykologi Hilkka Tuimala, p. 050 561 9316
Mielenterveysasioissa yhteys mielenterveys- ja päihdeyksikköön p.  044 700 2333, arkisin klo 8-15.15.