Varsinais-Suomen hyvinvointialue huolehtii 1.1.2023 alkaen alueen asukkaiden sosiaali- ja terveyspalveluista. Oikeat ja ajankohtaiset tiedot terveyspalveluista löydät hyvinvointialueen sivuilta. Uudenkaupungin kaupunki ei vastaa tällä sivustolla olevien tietojen oikeellisuudesta.

Perhevalmennuksen tavoitteena on tukea vanhempia antoisassa ja haastavassa hoito- ja kasvatustehtävässä. Perhevalmennus vahvistaa tietoja ja taitoja, jotta arki kotona sujuisi vauvan kanssa hyvin.

Perhevalmennuksessa saa tietoa raskaudenaikaisista muutoksista, synnytyksestä ja imetyksestä. Lisäksi käydään läpi vauvan hoitoa ja varhaisen vuorovaikutuksen toteutumista arjessa.

Perhevalmennusaikataulu ja tarkemmat tiedot sisällöstä ja paikasta annetaan äitiysneuvolassa.

Valitse ilmoittautumisen yhteydessä

  • Palvelu: Ryhmävalmennus
  • Toimipaikka: Uudenkaupungin neuvola.

Perhevalmennuksen alkamisajankohta on aina klo 16.30, vaikka sähköisessä ajanvarauksessa on myöhäisempiä aikoja. Tarkemman ohjelman perhevalmennuksesta saat äitiysneuvolasta.

Neuvolan perhevalmennuksen osana on esikoista odottavan perheen tapaaminen neuvolan perhetyöntekijän kanssa. Perhetyöntekijä sopii henkilökohtaisesti raskaana olevan kanssa tapaamisajan loppuraskaudessa.