Varsinais-Suomen hyvinvointialue huolehtii 1.1.2023 alkaen alueen asukkaiden sosiaali- ja terveyspalveluista. Oikeat ja ajankohtaiset tiedot terveyspalveluista löydät hyvinvointialueen sivuilta. Uudenkaupungin kaupunki ei vastaa tällä sivustolla olevien tietojen oikeellisuudesta.

Toimintakeskuksemme on osa Uudenkaupungin sosiaalikeskusta ja vammaispalvelua. Palvelumme on lakisääteistä työ- ja päivätoimintaa kehitysvammaisille aikuisille.

Toimintamme tavoitteet

  • Tarjota turvalliset ja kehittävät olosuhteet kaikille asiakkaillemme.
  • Kehittää asiakkaiden itsenäisyyttä ja omatoimisuutta.
  • Antaa mahdollisuus työntekoon ja työelämän pelisääntöjen oppimiseen.
  • Vaikuttaa ympäristön asenteisiin.

Toiminta-ajat

Maanantai-torstai klo 9.00–15.00
Perjantai klo 9.00–13

Päivätoiminta

Päivätoimintamme sisältää oppimistehtäviä, fyysiseen kuntoon ja kehonhallintaan liittyviä harjoituksia sekä oman elämän hallintaan liittyviä keskusteluja ja harjoituksia.

Työtoiminta

Työtoimintamme sisältää alihankintatöitä eri yrityksille sekä omien tuotteiden valmistamista, kuten kudontaa, kankaan painamista ym. askartelua.

Lisäksi työtoimintaan kuuluu omien tilojen siivousta, jakelukeittiön töitä, ulkotöitä ja helppoja kunnossapitotöitä, sekä erilaisten taitojen ylläpitämistä ja kehittämistä.

Avotyötoiminta

Avotyötoiminta on kehitysvammaisten henkilöiden tekemää työtä toimintakeskuksen ulkopuolella. Työ tapahtuu kaupungin yksiköissä tai muussa yrityksessä ohjaajan tukemana.

Meille pääset asiakkaaksi ottamalla yhteyttä Pajalan toimintakeskukseen.