Tällä sivulla

Nuorisopalvelut järjestää vapaa-ajan tekemistä nuorille erilaisiin tapahtumiin tai aktiviteettien pariin suuntautuvilla matkoilla ja retkillä. Yhteistyössä retkiä/matkoja toteutaan  myös nuorisovaltuuston kanssa.


Leireistä, retkistä ja matkoista tiedotamme ajankohtaisesti facebookissa, instagramissa, nettisivuillamme ajankohtaista osiossa, paikallislehdissä ym. Seuraa siis ilmoittelua! Retkikohteista sekä tapahtumatoiveista otamme myös palautetta ja ideoita vastaan. Ole yhteydessä!

Särkänniemen reissu 7.6

Uki goes Särkänniemi! Lähde mukaan hurvittelemaan Särkänniemeen 7.6! 

Mukaan voit tulla, jos olet 6lk-toisella asteella. Nuorisopalvelut tarjoavat bussikyydin Särkänniemeen, pääsy hurvittelemaan maksaa 37 €, jos maksat käteisellä bussissa (näin hyödyt ryhmäalennuksesta). Itse ostamalla portilta lippu maksaa 51 €. Ilmoittaudu mukaan, matkaan mahtuu 45 henkilöä. Ilmoittautuminen aukeaa perjantaina 28.4.https://link.webropol.com/ep/ukigoessarkanniemi 

Lähdemme matkaan 7.6. ja kyytiin voit tulla:
Lokalahti Vihreä Valo 8:30
Uudenkaupungin uimahalli 9:00
Kalannin Seo 9:20
Takaisin Särkänniemestä lähdemme 17:00 ja palaamme käänteisessä järjestyksessä.

Santtiofest 16.6

Nuorten kesätapahtuma Santtionrannalla tulossa 16.6 klo 17-20. Tapahtumassa on DJ:n soittamaa musiikkia, vaahtobileallas, sup-laudat maksutta käytössä ja nuorisovaltuuston lounge rannalla sekä sumopainipuvut. Tapahtumassa on mahdollista ostaa ruoka-annoksia ja saada tapahtumarannekkeella maksuton moctaili. Tapahtuman alaikäraja K-10.

Pelileiri Vantissa 26-29.6

Pelileiri tuleville 7lk-9lk Nuorisotalo Vantissa ma 26.-to 29.6. Leiri toteutetaan päiväleirinä klo 9.00-15.00. Ilmoittautua voi yhteen tai useampaan leiripäivään. Mukaan mahtuu 20 osallistujaa/päivä. Maanantain leiripäivä järjestetään yhteistyössä kirjastopalvelujen kanssa. Rentoa yhdessä tekemistä, pelaamista, hyvähenkisiä turnauksia, lauta-, ulko- ja konsolipelien parissa. Peleissä noudatamme ikärajasuosituksia. Leirillä tarjotaan aamupala ja lounas. Hinta 10 €/päivä

Ilmoittautumiset webropoliin 9.6. mennessä ja maksu suoritetaan paikan päällä nuorisotalolla käteisellä. Ilmoittautuminen alkaa perjantaina 28.4.

https://link.webropol.com/ep/maanantaipelileiri

https://link.webropol.com/ep/tiistaipelileiri

https://link.webropol.com/ep/keskiviikkopelileiri

https://link.webropol.com/ep/torstaipelileiri

Värikuulasota 1.8

Värikuulasota 1.8 klo 13–16 Kalannissa osoitteessa Häähäntie 835,23600 Kalanti. Pelit on tarkoitettu 7lk (tuleville seiskoille) -17vuotiaille. Mukaan mahtuu 20 pelaajaa ja tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen auki 28.4-23.7. Pelit järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 15 henkilöä. Pelimaksu 15 €/henkilö maksetaan paikan päällä tasarahalla ja käteisellä. Sitovat ilmoittautumiset webpropolilla: https://link.webropolsurveys.com/EP/00218DEAE638D554

Huom! Mikäli et pääse paikalle ja peru tuloasi, niin perimme osallistujamaksun jälkikäteen. Ilmoittautuminen on siis sitova. 

Patikointiretki 3.8

Päiväreissu patikoimaan nuorisopalveluiden kanssa. Tarkemmat infot päivitetään nettisivuille myöhemmin.