Suomi

Crusellin Liljelund-halli

Crusellin Liljelund-halli Uudessakaupungissa
Periaatteita Crusellin Liljelund-hallin käytöstä:

Liljelund-hallin näyttelyistä vastaa Uudenkaupungin museo, puh. 044 341 5447, museo@uusikaupunki.fi. Näyttelytiloihin voi hakea vuosittain ilmoitettavana aikana. Seuraavan kerran näyttelyhalu on avoinna syksyllä 2019, jonka jälkeen valitaan vuoden 2020 näyttelyt. Tiloissa järjestetään myös muita näyttelyitä ja tapahtumia (mm. kansalaisopiston ja lasten- ja nuorten kuvataidekoulun vuosinäyttelyt).

Vapaille näyttelyajoille näyttelyt valitsee kuntien kulttuurilautakuntien valtuuttama Vakka-Suomen kuvataiteen näyttelytyöryhmä. Uudenkaupungin kulttuuripalvelut tarjoaa näyttelytilan saaneelle taiteilijalle tai taiteilijaryhmälle ilmaisen näyttelytilan. Taiteilija/ryhmä huolehtii itsenäisesti näyttelyn kuljetuksista ja ripustuksista. Opastus näyttelytilan käyttöön yms. on mahdollista arkisin virka-aikana. Crusellin Liljelundhallin näyttelyissä suositaan ammattimaista taidetta.

Näyttelytilassa on kiinteä ripustusvälineistö (seinillä kiskot ja vaijerit), erikokoisia vaalean harmaita korokkeita (noin 10 kpl), pystyssä pysyviä valkoisia seinäkkeitä (6 kpl) ja seinälle ripustettavia valkoisia taustalevyjä (8 kpl).

Taiteilija huolehtii itse mahdollisten näyttelykutsujen ja -julisteiden painattamisesta. Kaupungin kulttuuripalvelut (museon toimisto) voi huolehtia kutsujen ja julisteiden jakelusta (kutsuvieraslistassa 150-200 osoitetta). Siirrymme vuoden 2019 aikana toimittamaan kutsuja vain sähköisesti. Taiteilija vastaa myös mahdollisesta avajaistilaisuudesta (ohjelma, tarjoilut yms.). Taiteilija/ryhmä huolehtii tiedottamisesta yhdessä museon henkilökunnan kanssa. Uudenkaupungin kulttuuripalvelut vastaavat näyttelytilan valvonnasta, aukiolo on pääsääntöisesti ti-pe 10-17 sekä su 12-16 (poikkeukset mahdollisia). Näyttelytilaan on vapaa sisäänpääsy.

Näyttely ripustetaan ja puretaan taiteilijalle annetun näyttelyajan puitteissa. Viikonloppuisin taiteilijan on mahdollista lainata näyttelytilan avainta, tästä on kuitenkin sovittava museon toimiston kanssa etukäteen.

Liljelundhallin pohjapiirros

Liljelund-hallin näyttelyistä vastaa Uudenkaupungin museo, puh. 044 341 5447, museo@uusikaupunki.fi. Näyttelytiloihin voi hakea vuosittain ilmoitettavana aikana. Seuraavan kerran näyttelyhalu on avoinna syksyllä 2017, jolloin valitaan vuoden 2018 näyttelyt. Tiloissa järjestetään myös muita näyttelyitä ja tapahtumia (mm. kansalaisopiston ja lasten- ja nuorten kuvataidekoulun vuosinäyttelyt).

Vapaille näyttelyajoille näyttelyt valitsee kuntien kulttuurilautakuntien valtuuttama Vakka-Suomen kuvataiteen näyttelytyöryhmä. Uudenkaupungin kulttuuripalvelut tarjoaa näyttelytilan saaneelle taiteilijalle tai taiteilijaryhmälle ilmaisen näyttelytilan. Taiteilija/ryhmä huolehtii itsenäisesti näyttelyn kuljetuksista ja ripustuksista. Opastus näyttelytilan käyttöön yms. on mahdollista arkisin virka-aikana.

Näyttelytilassa on kiinteä ripustusvälineistö (seinillä kiskot ja vaijerit), erikokoisia valkoisia korokkeita (noin 10 kpl), pystyssä pysyviä valkoisia seinäkkeitä (6 kpl) ja seinälle ripustettavia valkoisia taustalevyjä (9 kpl).

Taiteilija huolehtii itse mahdollisten näyttelykutsujen ja -julisteiden painattamisesta. Kaupungin kulttuuripalvelut (museon toimisto) voi huolehtia kutsujen ja julisteiden jakelusta (kutsuvieraslistassa 150-200 osoitetta). Taiteilija vastaa myös mahdollisesta avajaistilaisuudesta (ohjelma, tarjoilut yms.). Taiteilija/ryhmä huolehtii tiedottamisesta yhdessä museon henkilökunnan kanssa. Uudenkaupungin kulttuuripalvelut vastaavat näyttelytilan valvonnasta, aukiolo on pääsääntöisesti ti-pe 11-17 sekä su 12-16 (poikkeukset mahdollisia). Näyttelytilaan on vapaa sisäänpääsy.

Näyttely ripustetaan ja puretaan taiteilijalle annetun näyttelyajan puitteissa. Viikonloppuisin taiteilijan on mahdollista lainata näyttelytilan avainta, tästä on kuitenkin sovittava museon toimiston kanssa etukäteen. Liljelund-halli sijaitsee Crusellin (mm. teatteri) alakerrassa. Mikäli olette tulossa näyttelyyn esim. pyörätuolilla, voitte ottaa yhteyttä näyttelyvalvojaan (puh. 044 351 5785), joka ohjaa teidät parkkipaikan kautta ns. alaovelle, josta on mahdollisuus päästä luiskaa pitkin alakertaan.
REKISTERISELOSTE
Henkilötietolaki (523/1999) 10 §
1. REKISTERINPITÄJÄ:
Uudenkaupungin museo
Myllykatu 10, 23500 Uusikaupunki
2. YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA:
Annukka Markela-Välimäki, 044 3515447, annukka.markela-valimaki@uusikaupunki.fi
3. REKISTERIN NIMI:
Taidenäyttelyiden kutsuvieraslista, kutsuttavien sähköpostiosoitteet
4. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS:
Rekisterin tarkoituksena on kutsua rekisterissä olevilla sähköpostiosoitteilla asiakkaat taidenäyttelyn
avajaisiin sekä tiedottaa tulevista tapahtumista taidenäyttelyiden yhteydessä.
5. REKISTERIN SISÄLTÖ:
Pelkästään asiakkaan sähköpostiosoite
6. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET:
Sähköpostilistaan tiedot saadaan asiakkaalta itseltään keräilylomakkeen tai asiakkaan oman ilmoituksella.
7. TIETOJEN SÄÄNNÖNMUKAISET LUOVUTUKSET:
Sähköpostilistan tietoja ei luovuta ulkopuolisille.
8. TIETOJEN SIIRTO EU:n tai ETA:n ULKOPUOLELLE:
Tietoja ei luovuteta.
 
Aukioloajat: 
Näyttelyiden aikana tila on pääsääntöisesti avoinna ti-pe 10-17 sekä su 12-16 (poikkeukset mahdollisia).
Käyntiosoite: 
Kullervontie 11A, 23500 Uusikaupunki
Postiosoite: 
Näyttelytilaan osoitettu posti: Uudenkaupungin museon toimisto, Myllykatu 10, 23500 Uusikaupunki
Museon toimisto
puh. 044 351 5447
museo@uusikaupunki.fi