Talvinen Vuorikatu
Kaupunkisuunnittelu

Ajankohtaiset hankkeet

Torin leikkipaikka uudistui kesän aikana

Torin leikkipaikan muutos/kunnostustyöt alkoivat 25.4. vanhojen leikkivälineiden poistamisella. Tarkoitus oli, että työt valmistuisivat toukokuun aikana ja leikkipaikka saataisiin taas mahdollisimman pian leikkijöiden käyttöön.
Paikkaa laajennettiin hiukan Rauhankadun suuntaan ja kaikki leikkivälineet uusittiin laaditun suunnitelman mukaan.
Alueelle asennettiin seuraavat leikkivälineet: Kaksi keinua, hiekkalaatikko, vieterielän ja kaksi betonieläintä sekä kiipeilyteline "hissi"-toiminnolla. Vastaavanlaista kiipeilytelinettä ei vielä missään Uudenkaupungin leikkipuistossa olekkaan. (Kuvagalleriasta näet, miten projekti eteni.)
Viimeisimpänä asennettiin penkit ja lopuksi istutettiin pensasaita lokakuussa.

Loppusilauksena tuijien istutus
Pensasaidaksi istutettiin leikattavaa tuijaa lokakuussa.

Kuvagalleria

Kuvassa torin leikkipaikan kunnostustöitä aloitellaan leikkivälineiden poistamisella
Leikkipaikan kunnostustyöt aloitettiin leikkivälineiden purkamisella. (25.4.2017)
Kuvassa torin leikkipaikan kunnostustyöt ovat alkaneet. Vanhat leikkivälineet ovat jo poissa.
Alueen muokkaus- ja laajennustyöt ovat käynnistyneet. (26.4.2017)
Torin leikkipaikalle on pystytetty  komea kiipeilyteline
Kiipeilyteline on pystytetty. Telineessä tulee olemaan "hissi"-toiminto. (7.5.2017)
Torin leikkipaikalle tuodaan hiekkakuormaa
Torin leikkipaikalle tuodaan hiekkakuormia (12.5.2017)
Turvahiekkaa levitellään.
Työt ovat edenneet jo turvahiekan levitykseen, mutta viimeistelytöitä vielä riittää. (12.5.2017)
Toerin leikkipaikan kunnostustyömaalla kiipeilyteline vielä kesken.
Leikkipaikan kunnostustyömaalla kiipeilytelineen asennus on vielä kesken. (17.5.2017)
Torin leikkipaikalla keinut ovat jo paikoillaan
Torin leikkipaikalle on asennettu keinut ja vieteripupu (17.5.2017)
Vaikka alue on vielä kesken, uusia keinuja pääsee jo kokeilemaan (17.5.2017)