Suomi
Katunäkymä puutalokeskustasta
Uudelle asukkaalle

Uudelle asukkaalle

Muuton hulinoissa pyörii asunnon vaihtajan päässä monia asioita - ja joskus jotain saattaa unohtuakin. Tälle sivulle olemme koonneet oleellisia pointteja ja myös napakan muistilistan Uuteenkaupunkiin muuttavalle.

Uusikaupunki asuinpaikkana

Uusikaupunki on pieni merenrantakaupunki lounaisrannikolla, lähellä Turkua (70km) ja Raumaa (50 km). Asukkaita meillä on noin 15 800. Nimestään huolimatta Uusikaupunki on perustettu jo vuonna 1617.

Meillä on helppo viihtyä

Pikkukaupungin kiireetön, mutta aktiivinen elämänmeno tempaa mukaansa. Kaupunki on rakentunut toimivaksi kokonaisuudeksi ruutukaavakeskustan ympärille. Vain vartin kävelymatkan säteelle osuu pääosa palveluista ja harrastuspaikoista.

Vireä kulttuurielämä ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet

Uudessakaupungissa on suosittu harrastepohjainen teatteri, useita gallerioita, legendaarinen, mutta nykyaikaisella tekniikalla varusteltu elokuvateatteri, lukuisia musiikkitapahtumia, kirjasto, musiikkiopisto ja monialainen Vakka-Suomen kansalaisopisto. Kolmen kilometrin säteellä keskustasta löytyy kilometrin mittainen hiihtoputki, SRL:n hyväksymän ratsastuskoulu, useita kuntosaleja, lenkkipolkuja, 18-reikäinen golfkenttä, uimahalli ja paljon muuta.

Varhaiskasvatus ja koulut

Uudenkaupungin kaupunki tarjoaa lapsiperheille monimuotoisia ja laadukkaita varhaiskasvatuspalveluita, vuorotyötä unohtamatta. Uudessakaupungissa on myös yksityisiä päiväkoteja ja ryhmäperhepäivähoitoa.

Perusopetuksen lisäksi Uudessakaupungissa toimii lukio sekä Lounais-Suomen  ammattiopisto Novida.

Omaan asuntoon vai vuokralle?

Uudessakaupungissa on tusinan verran omanlaisiaan kaupunginosia ja useampi vireä kylä, joista varmasti löydät suosikkisi. Myytäviä asuntoja on runsaasti ja hintataso on varsin kohtuullinen. Tonttitarjontamme on monipuolista. Vuokra-asuntoja on tarjolla yksityisillä markkinoilla ja kaupungin vuokra-asuntojen välitys hoidetaan Palvelupiste Passarista.

Etsi tietoa omatoimisesti

Omatoimisesti kaupunkiin ja sen palveluihin voit tutustua nettisivuillamme. Lisäksi Valitse Uusikaupunki -opas on erinomainen, vuosittain päivitettävä tietoteos kaupungin palveluista ja tapahtumista.

Kiinteistönvälitystoimistot Uudenkaupungin alueella

Ota yhteyttä

Passarista saat henkilökohtaista neuvontaa ja opastusta monissa kaupunkiin liittyvissä kysymyksissä - ja mitä ei tiedetä, se selvitetään! Palvelupiste Passari toimii osoitteessa Rauhankatu 10.

Linkki kaupungin vapaisiin vuokra-asuntoihin ja sivuilla pääset tekemään myös sähköisen asuntohakemuksen.

Kaupungin vuokra-asunnot

Uudenkaupungin vuokra-asunnot Facebook-ryhmä
Vuokraajien ja vuokranantajien kohtauspaikka


Moduuliasuntoalue I
Mältintie
RK-housing


Moduuliasuntoalue II
Autonrakentajantie
RSF Uudenkaupungin Majoituskylä
Majoituspaikan hakukaavake
 

Uusikaupunki - Oikeenlaista kemiaa

Palvelupiste Passari

Aukioloajat: 

Passari on suljettu 28.-31.12.2020.

Arkisin ma - pe klo 9.00 - 15.00

Käyntiosoite: 
Rauhankatu 10, 23500 Uusikaupunki
Postiosoite: 
PL 37, 23501 Uusikaupunki
puh. 050 420 5260
puh. 044 751 5292 (vuokra-asunnot)

passari@uusikaupunki.fi
Fax: 02 841 2887