Suomi
Asuminen ja ympäristö
Asuminen ja ympäristö

Internetkarttapalvelu

Karttapalvelu

Uudenkaupungin internetkarttapalvelusta löytyvät kotikuntasi ajantasaiset kartat ja kaavat sekä viimeisimmät ilmakuvat. Myös viistoilmakuvia löytyy kattavasti koko kunnan alueelta. Karttapalvelusta löydät aina ajantasaiset osoitetiedot, paljon palvelukohteita sekä esimerkiksi nettikamerat, koulupiirialueet ja yksityistiet. Palveluun on koottu myös vanhoja ilmakuvia vuosien varrelta.

Uudenkaupungin 400-vuotisjuhlavuoden kunniaksi on kaupunkisuunnittelussa tehty arviointi Uudenkaupungin meriveden korkeudesta vuonna 1617 joka löytyy nyt myös kaupungin internetkarttapalvelusta. Juhlavuoden kunniaksi on palveluun lisätty muutakin vanhempaa kartta-aineistoa kuten mm. venäläisten tekemää senaatin kartastoa vuodelta 1883, Uudenkaupungin keskustan alueen kantakarttaa vuodelta 1954 sekä vanhat peruskartat vuosilta 1956, 1968 ja 1984.


Palvelussa voit lisätä omia kohteita ja tallentaa ne omiin kokoelmiin. Omat sekä karttapalvelun kohteet voit julkaista kätevästi karttalinkin avulla. Palvelusta voit myös tulostaa otteita karttakohteineen. Omien kokoelmien tekeminen/tallentaminen vaatii palveluun kirjautumisen, mikä on kuitenkin ilmaista.
3.2.2017 tehdyn päivityksen myötä karttapalvelun ilmettä on uudistettu parantamalla mm. sen kaikkein tärkeimmän eli kartan näkyvyyttä.
Myös uusia toiminnallisuuksia saatiin käyttöön kuten esim.  'Kartalla näkyvissä' -toiminto, jolla voi tarkastella esimerkiksi kahta ilmakuvaa päällekkäin himmennysmahdollisuuden ansiosta.

Internetkarttapalvelu toimii myös mobiililaitteissa.

Pyrimme kehittämään ja parantamaan palvelua kokoajan joten ilmoitathan meille ideoistasi/toiveistasi.

Tervetuloa rohkeasti kokeilemaan, tutkimaan ja käyttämään kaupungin omaa internetkarttapalvelua.

 

Klikkaa kartasta itsesi internetkarttapalveluun (Suurenna kartta).

Internetkarttapalvelussa ovat käytössäsi ajantasaiset

  • kartat, kaavat ja ilmakuvat
  • osoitetiedot
  • koulupiirit
  • yksityistiet
  • palvelukohteita
  • ym.
Katso merenpinnan korkeusarvio vuonna 1617 internetkarttapalvelusta >>>

Paikkatietoinsinööri Johan Mikola
puh. 044 088 5725
sähköposti: etunimi.sukunimi@uusikaupunki.fi

Ajankohtaista